Ruska tekačica švedskemu novinarju: Zakaj mi ne pogledaš v spodnjice?

Veronika Stepanova je imela drzen predlog za komentatorja časopisa Expressen.
Fotografija: Veronika Stepanova se je takole veselila štafetne zmage. FOTO: Odd Andersen/AFP
Odpri galerijo
Veronika Stepanova se je takole veselila štafetne zmage. FOTO: Odd Andersen/AFP

Po ženski štafetni preizkušnji v smučarskem teku (4x5 km), na kateri se je z olimpijsko lovoriko okitila ruska četverica (v postavi Julija Stupak, Natalija Neprjajeva, Tatjana Sorina in Veronika Stepanova), je švedski novinar Tomas Pettersson zmagovalke obtožil goljufanja. Stepanova mu ni ostala dolžna.

Pettersson je v časniku Expressen zapisal, da si je ruska štafeta pomagala z nedovoljeno mažo C8. Stepanova, ki je kot zadnja v postavi potrdila zmago svoje ekipe z 18,2 sekunde naskoka pred drugouvrščeno Nemčijo in 20,7 pred tretjeuvrščeno Švedsko, je na hude obtožbe brez dlake na jeziku odgovorila prek družbenega omrežja instagram. »Novinar švedskega časopisa ima zelo dobro razvit voh. Že od daleč je čutil vonj fluora na mojih smučeh (in tistih od Nemk), čeprav ga sploh ni tu,« je zapisala 21-letna Rusinja.

Toda pri tem še ni postavila pike. »Zate imam poseben predlog, Thomas. Zakaj mi ne pogledaš v spodnjice? Morda tam skrivam motor. Ta zgodba bi se še bolje prodajala, kajne?« je še drzno pribila Stepanova, ki so jo podprli tudi številni sledilci, saj je pod svojo objavo hitro prejela več 10.000 všečkov.

Preberite še:

Komentarji: