5 daril za smučarje tekače

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Sneg bo še padel, nič se ne bojte. Lahko pa vašega smučarja tekača pošljete na Pokljuko, proge so urejene in vsi so še pod vtisom biatlonskega svetovnega pokala. Vaš tekaš potrebuje nekaj opreme, kajne? Tu je nekaj predlogov, ki vam bodo olajšali delo in... denarnico.

 

1. Smučarska kapa Ole Einer Bjorndalen

Odlo je znan opremljevalec smučarjev tekačev. No, če smo natančnejši brez njega si ne predstavljamo smučarskotekaških oblačil. Mehka, topla in odporna na veter s podiso, ki bo opazen, zelo opazen.

ni podpisa
ni podpisa

 

 

 

2.Jakna za smučarski tek Elite

Jakna je verjetno najbolj zahteven kos oblačila pri rekreativnih smučarjih tekaših. Vemo, kako hitro se začnemo potiti na smučkah? Že po stotih metrih ali, ko desetih pikih s palico v sneg. Tekaška jakna, v kateri je nov, inovativen material Gore Windstopper, združen z lajkro. Materiala skupaj zagotavljata optimalno vetrno nepropustnost, odvajanje vlage, prileganje in udobje pri nošenju. Lasersko izrezano zračenje pod pazduho nudi odlično fleksibilnost in kroženje zraka.

Lastnosti:


•Posebno krojeni rokavi za večjo gibljivost.
•Nova oblika zadrge.
•Elastična zategljiva vrvica na spodnjem robu.
•Lepljene, vodotesne zadrge.
•Nepropustna za veter in vodo.

Sestava:


3-slojni Gore Windstopper - 92% poliester, 8% elastan
2-slojni Gore Windstopper - 100% poliester
raztegljivi deli - 87% poliester, 13% lastan

ni podpisa
ni podpisa

 

 

3. Hlače za smučarski tek Universal

Če ima novo jakno, naj ima še hlače. Hlače za tek na smučeh in druge športne aktivnosti. Na sprednji strani je material Swix Microfiber, ki je vodoodporen in diha navzven. Na zadnji strani elastičen material za optimalno udobnost. Zadrga po celi dolžini, kar omogoča oblačenje in slačenje čez čevlje. Verjetno najboljše in najcenejše vsestranske zimske hlače ta hip.

ni podpisa
ni podpisa

 

 

4. Smuči Fisher CRS

Tekaške smuči CRS skating VASA (brez vezi) so odlične rekreativne smuči, namenjene zelo dobrim rekreativnim tekačem, ki želijo imeti kar največ za ugodno ceno. Smuči so namenjene za tek v vseh pogojih, saj je drsna obloga univerzalna in primerna za širok razpon temperatur snega. S svojo sestavo “Air core” (sistem zračnih kanalov) je dovolj lahka in zato zelo priljubljena pri rekreativnih “skating” tekačih. Hkrati pa so nekateri vgrajeni materiali v tej smučki iz vulkanskih kamnin – basaltnih vlaken. Glavna pridobitev je manjša teža in odlične vozne lastnosti. Dolžine: 177-192 cm. Kompatibilne z vezmi Exercise Skate NIS.

ni podpisa
ni podpisa

Smuči lahko kupite tudi TU

 

5. Smučarski čevlji Fisher

Univerzalni skating čevlji iz serije RCS. Omogočajo stabilnost gležnja in s tem popolno kontrolo smuči. So anatomsko oblikovani z anatomsko podporo podplata. Velikosti: 40-47

ni podpisa
ni podpisa

i

 

Več iz te teme:

Komentarji: