Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Komentiranje na delo.si na voljo le še naročnikom

Živimo v času, ki nas tlači v predale. Naš, njihov. Levi, desni. Rdeč, črn. Napreden, konservativen. Ekolog, onesnaževalec. Dober, slab ...
FOTO: Alen Ograjenšek/Delo
FOTO: Alen Ograjenšek/Delo
Uredništvo Dela
27. 5. 2021 | 09:30
7. 5. 2024 | 09:52
1:39

Zaradi delitev je žaljivi govor predvsem na spletu v zadnjem času v vse večjem porastu, komentatorske vojne pa je skoraj nemogoče ustaviti.
 
V uredništvu Dela močno zagovarjamo in spodbujamo razpravo, a na naši spletni strani želimo ohraniti primerno in predvsem spoštljivo raven komuniciranja. Prav je, da se ne strinjate vedno s tem, kar zapišemo, kar zapišejo naši bralci. Vendar smisel soočanja mnenj ni agresivno zavračanje stališč drugih in brezkompromisno vztrajanje pri svojem, temveč dialog. In pogovor je možen le, kadar poznamo in spoštujemo mnenja drugih.
 
Želimo si, da so razprave zanimive, artikulirane in povezane s tematiko, ki jo članek pokriva. Veseli smo nasvetov, kritik in subjektivnih vpogledov v aktualno dogajanje, a pričakujemo, da sogovorniki stojijo za svojimi mnenji, da se ne skrivajo za lažnimi identitetami.

V uredništvu smo se zato odločili, da komentiranje pod članki omogočimo le našim naročnikom. Ti imajo dostop do celotne vsebine in si lahko le tako ustvarijo celovito sliko o obravnavani tematiki ter podajo konstruktivno mnenje. Odločitev smo sprejeli zato, da svojim naročnikom zagotovimo primeren prostor za kakovostno razpravo.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine