5 naj poletnih daril za otroke

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Poletje, počitnice in otroci! Potrebno jih bo animirati. Malce smo pobrskali po ponudbah, ki jih dobivamo od naših najljubših prodajalcev opreme za šport in prosti čas in izbrali pet zanimivih.


1.    Otroški sedež za na kolo
Nujna potrebščina. Vendar tale je malce drugačna. Otroka ne bomo vozili za hrbtom ampak tako kot včasih… za balanco.  Otroški sedež Schwinn Co-Rider Mark III je drugačen otroški sedež, ki se montira pred krmilom. Otrok bo gledal naprej in ne v vaš hrbet in še vedno bo na varnem.

Cena: 77,00 evrov
Viden na: www.grasca.si

ni podpisa
ni podpisa

 2.    Števec za kolo Speedy
Da, tudi otroci radi vedo koliko na uro drvijo s kolesom po ulici. Da, ne zanimajo jih »vati«, ampak predvsem hitrost. Otroški števec Sigma My Speedy ima štiri funkcije; meri trenutno hitrost, čas vožnje, trenutno prevoženo razdaljo in skupne prevožene kilometre. Pa še super izgled ima!

Cena: 32,00 evorv
Viden na: www.grasca.si

ni podpisa
ni podpisa

 3.    Indijanski šotor
Ne vemo točno, kako boste današnjim otrokom dopovedali kdo so Indijanci, a vendarle ge za zanimiv izdelek, ki je lahko super darilo. Indijanski šotor z vso opremo! Lesena tla, izdelana po meri (4 m x 4 m, 3 m x 3 m), otroško mizico, otroško klopco, zunanjo klopco, peskovnik, notranjost lahko opremijo z notranjo zaveso, tla položijo s peno in sedečimi blazinami, smerekove obdelane in zaščitene palice za postavitev ogrodja…V notranjosti šotora lahko postavite peskovnik, mizico in klopce ali vam pa opremijo z talnimi blazinami in v krogu s sedečimi blazinami.

Cena po dogovoru.
Videno na: www.indijanski-sotori.si

 

 

ni podpisa
ni podpisa

 

 4.    Kotalke
Ni potrebno razlagati kako moderne so danes, kajne? Vendar mi imamo en predlog. Če že kupujete otroku kotalke, kupite take, ki jih bodo mogoče navdušile, da postanejo državni prvaki v umetnostnem kotalkanju!? Model Oxelo so ravno take, da lahko napišemo, da gre za začetniški model.

Cena: 44,00 evrov
Videne na: www.decathlon.si

ni podpisa
ni podpisa

 

 

 5.    »Fullface« maska za potapljanje
Vsekakor hit lanskega poletja, ki bo letos prav gotovo izpodrinil vse druge maske za potapljanje.

Cena: 25,00 evrov
Videna na: www.decathlon.si

 

ni podpisa
ni podpisa

 

Več iz te teme:

Komentarji: