Danes popoldne: 24-urno dobrodelno veslanje

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Danes, 18.maja ob 15. uri se bo v centru Reebok CrossFit Ljubljana, na Šmartinski 106 v Ljubljani že tretjič začelo 24-urno dobrodelno veslanje. Sodelujoči bodo s svojimi ekipami v 24 urah na dvoranskih veslačih C2 poskušali preveslati čim več kilometrov, ki bodo na koncu tudi osnova za donacijo, in sicer 1 km = 1 €.

Zbrana sredstva bomo tudi tokrat namenili družinam v socialni stiski in v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Moste Polje ter gospo Anito Ogulin poskrbeli, da bo šel denar v prave roke, torej tistim, ki ga nujno potrebujejo.

Tudi letos bomo veslali na 7 veslačih C2, pokroviteljstvo nad njimi pa bood prevzela podjetja (med njimi: AvantCar, Avant2GO, Malalan, Ski servis Strel, Perfo, Spinalis, Svet RE d.o.o.), ki bodo na koncu donirala »odveslani« znesek, prispevali pa bodo lahko tudi vsi sodelujoči in obiskovalci dogodka.

Lani je v izzivu, v katerem smo zbrali 4.500 EUR, sodelovalo preko 300  veslačev, med njimi številni prijatelji, tudi iz sveta športa, medijske osebnosti in enak odziv pričakujemo tudi letos, zato vabimo vse, ki želijo na kakeršenkoli način prispevati k dobremu namenu.

Veseli bomo, če se nam pridružiš in pomagaš pri objavi o dogodku.

 

Marina Šink z ekipo
 Reebok CrossFit Ljubljana

   

 

   

Več iz te teme:

Komentarji: