Foto: Mazda in kolesa - resnica ali ...

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Vsi, ki spremljamo svet okoli sebe vemo, da se v Milanu, mestu katerega država je bojda izumila »pašto«, Ferrarija in je pripomogla k vzgoji modela po priimku Rossi, prihaja novica, da so za ljubitelje penastega kapučina in nožno gnanih dvokolesnikov danes predstavili izdelek, ki so ga Mazdini strokovnjaki za, hm, izdelavo pazite zdaj, koles, na "svitlo" postavili v Meki evropske mode, zgovornih domačinov ter zelo umazanih cest – Milanu.

Kolo naj bi bilo poosebljenje njihovega "Zoom- Zoom feelinga" in je kot tako prekrito z detajli, ki krasijo štirikolesne skulpture iz dežele vzhajajočega sonca. Kar je najbolj impresivno - okvir  je ročno narejen iz enega kosa aluminija, ki ga je Mazdin zanesenjek "pretepel" v obliko kolesa.

Od sedeža, prekritega z identičnimi šivi kot so stoli in vse butične pritikline v njihovi novi MX-5, do linij okvirja, ki so identične z linijami nove zapeljivke iz istoimenske tovarne. Skratka, če ga hočete (kolo) videti v živo, napolnite debetno kartico, se vsedite v avtomobil in vikend preživite pri sosedih v Italiji.

Pa ne pozabite na kapučin! 

Več iz te teme:

Komentarji: