Moje ime je TREAD, Leatherman TREAD

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Zgodba se je začela neke nedelje na oni strani ribnika, ko se je gospod Ben Rivera, lastnik podjetja, ki izdeluje ta "multi-tool" dragulj, odločil, da svojo družino za nekaj uric popelje v Disneyland. Pot jim je prekrižal tisti zoprn zvok detektorja kovin na vhodu v park. Gospod Rivera je bil "oborožen" z enim izmed izdelkov svoje tovarne, ki pa ni bil na listi povabljenih za tisto nedeljo. S težkim srcem se je ločil od zvestega spremljevalca Skeletoola, ki pa ga je, na srečo, počakal v varnih rokah mož pravice pred vhodom v zabaviščni park.

V tistem trenutku so začele možganske celice v glavi gospoda Rivere delati s polno paro - in do konca dneva, s pomočjo skice na robčku iz obrata hitre prehrane in njegove zamisli, je začelo nastajati orodje, ki se ga nebi sramoval nositi tudi najbolj znan agent na tej obli - gospod Bond, James Bond.

Ker je Ben zagrizen kolesar, je za začetek okoli zapestja začel nositi nič drugega kot - kolesarsko verigo. S pomočjo inženirjev in njegovih zamisli je v tovarni, v kateri nastajajo eni najbolj znanih "multi-orodij" na svetu, iz navadne kolesarske verige luč dneva zagledal  TREAD Multi - orodje v obliki res "stylish" zapestnice, v kateri členih se skriva kar 29 različnih orodij, ki nam lahko iz zagate pomagajo (skorajda) povsod.

ni podpisa
ni podpisa

Od izvijačev, seveda nepogrešljivega odpirača za steklenice, rezalca stekla, mini rezila do - zdaj že nepogrešljivega (no, kakor za koga) orodja za pomoč pri izvleku SIM kartice iz našega vremensko odpornega plastično-elektronskega življenjskega spremljevalca.

Seveda je gospod Rivera vse prototipe te Bond zapestnice za začetek nosil in testiral sam, ter se seveda z njo verjetno pobahal tudi pred prijatelji, ki pa so mu, glede na to, da TREAD izgleda kot pašček zapestne ure, začeli postavljati vprašanje: "Ja, Ben, kje pa je ura?"

Ni problema, je rekel Ben. In nastal je QM1, evolucija orodja TREAD, kjer se poleg vseh koristnih funkcij, ki jih to multi - orodje premore, baha tudi z uro, narejeno nikjer drugje, kot v deželi Ricole, v Švici.

Cene za nakup ure se na drugi strani ribnika gibljejo od 150 USD do 200 USD, več o temu "do - it all" pripomočku - ali pa mogoče modnemu dodatku - si lahko preberete na strani proizvajalca Leatherman
 

Več iz te teme:

Komentarji: