Poletov namig: V naravo z dušo naprej

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Matevž Kovač je velik privrženec športa, gibanja ter preživljanja časa v naravi. Kot bivši biatlonec je poslovno pot nadaljeval z organizacijo tekmovanja za svetovni pokal v biatlonu na Pokljuki, z delovanjem v družinskem podjetju Ananapurna pa je pridobil dragocene izkušnje, ki jih bo kot vodja prodaje pri podjetju Fenix Outdoor lahko s pridom izkoristil.


Matevž Kovač: „Moja vizija prodaje outdoor opreme je vedno bila usmerjena k visoko kakovostnim in trajnostno naravnanim izdelkom, ki so namenjeni za uporabo pri športnih dejavnostih kot v rekreativne namene in niso samo trendovske „muhe enodnevnice“. Vse to sva s sestro našla pri skupini Fenix Outdoor Group, ki jo od januarja z veseljem in ponosom predstavljava na področju Balkana.“

 FENIX – Vrhunska kakovost v ponudbi preverjeno najbolj kakovostne opreme za preživljanje prostega časa v naravi, na voljo v Sloveniji.


Z letošnjim letom na slovensko in hrvaško tržišče vstopa švedsko podjetje FENIX OUTDOOR GROUP s sedežem na Švedskem, ki pod svojim okriljem združuje najbolj kakovostne znamke uveljavljenih in priznanih izdelovalcev opreme za preživljanje prostega časa v naravi, tako za rekreativne kot za zahtevnejše uporabnike tovrstne opreme.


Blagovne znamke, kot so Fjällräven (oblačila, pohodniški nahrbtniki, vključno s svojim ikoničnim nahrbtnikom Kånken, oprema), Hanwag (pohodniška obutev), Primus (oprema za kampiranje) in Brunton (izdelki za navigacijo, daljnogledi) so že na voljo v nekaterih trgovinah s specializirano ponudbo: Iglu sport, Annapurna, …


PREDSTAVNIŠTVO & SHOWROOM
Slovensko predstavništvo Fenix Eastern Europe GmbH vodi vodja prodaje tako za Slovenijo, Hrvaško kot za področje jugovzhodne Evrope, Matevž Kovač, začetni ekipi pa se je pridružila tudi Matevževa sestra Neža Kovač (prodaja, marketing). V predstavništvu podjetja na Ukmarjevi 4 v Ljubljani je vsej poslovni javnosti, predvsem pa trgovcem v maloprodaji, na voljo showroom za ogled in preizkus izdelkov.
Kontakt: Matevž Kovač, matevz.kovac@fee.si, +386 590 21 612, +386 31 457 547

 


POSLANSTVO PODJETJA FENIX OUTDOOR GROUP
Podjetje Fenix Outdoor je zavezano k spodbujanju razvoja in trženja izdelkov najvišje kakovosti, ki so plod tehnološkega razvoja s poudarkom na trajnostni naravnanosti in ekološki osveščenosti ter tradicionalni  izdelavi. Izdelki so na voljo v izbrani maloprodajni mreži, ki nudi vrhunsko podporo, storitev in strokovnost.


FUNKCIONALNOST – cilj podjetja je ponuditi kupcem izdelke, ki so enostavni, funkcionalni, ki omogočajo uporabnikom, da za voljo materialov in načina izdelave lahko preživijo več časa v naravi, ne glede na vremenske okoliščine.


VZDRŽLJIVOST – nakup kateregakoli izdelka blagovnih znamk podjetja Fenix Outdoor Group je dolgoročna investicija, pa naj gre za nakup čevljev Hanwah za pohodništvo, preživljanje časa v naravi ali za druge namene, gorilnika Primus ali nahrbtnika Kånken.


ZANESLJIVOST – s testiranjem izdelkov, s preizkusom materialov v najrazličnejših okoliščinah zagotavljamo upravičenost investicije v nakup naših izdelkov.


ODGOVORNOST – ne samo odgovornost do okolja, zavezujemo se tudi k odgovornosti do zaposlenih v našem podjetju, do vseh, ki so kakorkoli vpeti v našo verigo, od surovine do prodaje in trženja izdelkov.

ni podpisa
ni podpisa

 

ni podpisa
ni podpisa


 

Več iz te teme:

Komentarji: