Priprava na Franjo bo v tekaških Radencih

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

V kolesarski sekciji Radenske in v Radenski v sodelovanju s KD Radenska Rog in organizatorji kolesarskega maratona Franja pripravljamo:

35. rekreativni kolesarski maraton Tri srca v Radencih, ki bo v nedeljo, 31. maja 2015 s startom ob 10.00 uri izpred Lovskega doma v Radencih. Proge v Radencih so zelo zahtevne, zato bo udeležba na 35. RKM TRI SRCA odlična priprava na največji kolesarski dogodek v Sloveniji - maraton Franja.

Organizatorji v Radencih letos pripravljajo štiri proge – otroški maraton OAZA na 4 km, mali maraton Naturelle na 28 km z dvema vzponoma, veliki maraton Tri srca Radenska Classic na 75 kilometrski progi skozi lepe kraje po Radgonsko-Kapelskih goricah s kar sedmimi vzponi ter srednje zahtevno progo maraton Tri srca Radenska Light na 54 km s štirimi vzponi. Časovna zapora je na cca 45 kilometru ob 12.30 uri.

Startnina v predprijavah do 24. maja 2015 je 12€, na dan maratona 15€,  za otroke do dopolnjenega 12. leta 10€.

Informacije in predprijave na www.kose-radenci.si, plačilo: ŠD Radenci, Radgonska cesta 10, 9252 Radenci, TRR SI56 0234 1001 1912 031, namen plačila: RKMTS. V primeru vplačila startnine za druge osebe, v namen vpišite tudi priimek in ime udeleženca, če pa vplačujete za večje število oseb, seznam udeležencev posredujte na elektronski naslov kose.radenci@gmail.com

Prijave so tudi na dan prireditve v startno ciljnem prostoru med 7.00 in 9.45 uro.

Vsem udeležencem s plačano startnino 35. RKM TRI SRCA RADENCI 2015  zagotavljajo:

§  kopanje v Zdravilišču Radenci na dan maratona,

§  napitke Radenske na okrepčevalnicah in v startno-ciljnem prostoru,

§  topli obrok na cilju,

§  spominsko medaljo

§  spominsko majico Slovenija kolesari

§  bogat srečelov - glavna nagrada bo kolo

Obvezna uporaba kolesarke čelade. Pokali za najmlajše in najstarejše udeležence ter najštevilčnejšo ekipo. Po prihodu v cilj veselo druženje kolesarjev v sproščenem vzdušju - pravi kolesarski praznik v senci dreves lovskega doma Radenci.

Več iz te teme:

Komentarji: