Snežna kolesa: nepozabna izkušnja tudi pri nas

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Pedal nima, poganjavček pa tudi ni... je potemtakem to sploh kolo. Ne gre za kolo, bolj za sanke podobne kolesu, ki nima koles oz. ima smuči namesto obročnikov... Ni zakomplicirano. Le na Krvavec pojdite in povprašajte.

Po novem na Krvavcu tudi snowbike, popularna snežna zabava za vsakogar!

Popularna snežna kolesa so ravno prav avanturstična zabava za vse, ki ste radi na snegu. Ne glede na starost, fizične sposobnosti ali predznanje bo malo drugačno kolesarjenje nepozabno.

Snežno kolo odlikuje odlična statistika, saj se poškodb pri izvajanju praktično ne beleži. Ne le, da je snežno kolesarjenje varno in zabavno, ampak je tudi primerno za vse, ki so morda v preteklosti utrpeli poškodbe in zaradi njih ne morejo več na smuči. Full-suspension tehnologija koles in lahki aluminijasti okvirji omogočajo udobno vožnjo na različnih vrstah snežne podlage in terenih.

ni podpisa
ni podpisa

Kdaj: Snežno kolesarjenje je na smučišču Krvavec možno vse dni v tednu, v času obratovanja smučišča Krvavec ali v času nočnega sankanja. Proga v času nočnega sankanja poteka po delno osvetljeni progi, vezani na obratovanje štirisedežnice Tiha dolina, ki je posebej za nočno sankanje pripravljena ob petkih in sobotah zvečer in vsak dan v času zimskih šolskih počitnic. Snowbiking izvajamo v Manner Fun Parku ob vlečnici Luža oz. za ta namen obratuje 4-sedežnica Tiha dolina  od 16.30 do 19.00 ure, kabinska žičnica za povratek v dolino pa do 20. ure. Glede na to, da je proga delno osvetljena že zaradi samega nočnega sankanja in vsak od udeležencev prejme tudi čelno svetilko, bo vidljivost zares dobra.

Oprema: Potrebujete veljavno smučarsko vozovnico in smučarske čevlje. V primeru, da smučarskih čevljev nimate svojih, si jih lahko za čas snežnega kolesarjenja izposodite po posebni ceni 5 eur.
Program izvajajo v sodelovanju z agencijo Label, organizirano snežno kolesarjenje pa je možno že ob min št. 3 udeležencev.

Posebni snowbike paketi tudi za podjetja. Za dodatne informacije o ponudbi za podjetja pošljite povpraševanje na info@label.si.

 

Več iz te teme:

Komentarji: