Soustvarjajte Planico z mobilno aplikacijo Triglav Rekord

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Smučarski skoki so že od nekdaj slovenski nacionalni šport, ki uživa pozornost gledalcev širom države. Letos so se pri Zavarovalnici Triglav odločili, da izkušnjo ogleda pred TV zasloni in v živo nadgradijo še z inovativnim orodjem: novo mobilno aplikacijo Triglav Rekord. Z njo bodo skoke v Planici, ki veljajo za enega največjih slovenskih športnih praznikov, popeljali v mobilno prihodnost.

Gledalci in ljubitelji smučarskih poletov se bodo lahko pred domačimi TV zasloni ali v živo v Planici pomerili v napovedovanju pravilnih napovedi smučarskih poletov. Logiranje v aplikacijo in tekmovanje med športnimi navdušenci bo omogočeno med 24. in 26. marcem. V teh dneh bodo uporabniki med poleti lahko napovedovali dolžine skokov ter posebne dosežke slovenskih orlov in njihovih tekmecev.

Tisti uporabniki aplikacije, ki se bodo s svojimi napovedmi najbolj približali dejanskim rezultatom, se bodo potegovali za privlačne nagrade. Zavarovalnica Triglav bo namreč najboljšim igralcem aplikacije podarila tri pametne telefone iPhone 7, dvanajstim posameznikom bo omogočila nepozabno doživetje na dih jemajočem Planica Zip Line doživetju, pet navdušencev pa bo izkusilo rekreativno letenje v vetrovniku Nordijskega centra Planica. Podelili bodo tudi 120 praktičnih nagrad.

Aplikacija Triglav Rekord že na voljo
Številne aplikacije Zavarovalnice Triglav vam omogočajo, da imate informacije vedno pri roki, kjerkoli in kadarkoli. Aplikacija Triglav Rekord pa je zagotovo edina, ki omogoča napovedi rezultatov v živo in najboljše med tekmovalci bogato nagrajuje. V spletnih trgovinah Google play in App store je brezplačno na voljo za pametne telefone z operacijskim sistemom Android (4.4 in novejši) ali iOS (9.0 in novejši). Za pravilno delovanje potrebujete tudi aktivno internetno povezavo.

Zavarovalnica Triglav je del Planice vse od leta 1969
Zavarovalnica Triglav je že skoraj pol stoletja sestavni del zgodbe o Planici in kot zlati sponzor poletov v dolini pod Poncami tudi letos predstavlja nepogrešljiv del vseslovenskega športnega praznika. Že vse od leta 1981 ogled kvalifikacij omogoča tudi več tisoč otrokom iz vse Slovenije.
 

Več iz te teme:

Komentarji: