Našli ukradene predmete

Družinskim članom grozil z ukradeno pištolo, po preiskavi pri osumljencu našli še več predmetov, ki so bili verjetno ukradeni.

Objavljeno
04. januar 2017 18.54
Simona Fajfar
Simona Fajfar

Ljubljana – V drugi polovici decembra so bežigrajski policisti intervenirali zaradi prijave nasilja v družini in naleteli na osumljenca, ki je grozil z orožjem. Potem ko so ga prijeli in privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil pripor, so ugotovili, da je bilo orožje, s katerim je grozil, ukradeno iz stanovanjske hiše v Ljubljani. Policisti so pri osumljencu opravili hišno preiskavo, kjer so našli še več predmetov, za katere obstaja velika verjetnost, da jih je ukradel med svojimi vlomilskimi pohodi na območju Ljubljane, Medvod, Kamnika in Domžal.

Večino predmetov, ki so jih zasegli pri hišni preiskavi, so policisti vrnili oškodovancem. Ni jim pa uspelo ugotoviti, kdo so lastniki devetih predmetov (na fotografiji): uhanov v črni škatlici, prstana iz bele kovine, škatlice z uhani, modre škatlice z manšetnima gumboma iz bele kovine, črnega etuija z digitalnim fotoaparatom, škatle z naboji, dveh eutuijev s sončnimi očali in praznega črnega nabojnika. Oškodovanci, ki prepoznajo svoje predmete, naj pokličejo na Policijsko postajo Ljubljana Bežigrad na številko 01/589-60-00.