Naročanje

Naročite se na posamezen izvod Delovih edicij ali postanite uporabnik Premium in berite vsebine Delovih edicij na vseh platformah.
Fotografija: Foto Jože Suhadolnik Delo
Odpri galerijo
Foto Jože Suhadolnik Delo

DELO SPLET

V negotovih trenutkih in v času preobratov po vsem svetu je resnica bistvenega pomena. Življenje se spreminja. In to hitro. Dober medij pa nam lahko pomaga razumeti dogajanje in svet okoli nas.

Paket Delo Splet je namenjen vsem, ki jim prav zaradi hitrega tempa primanjkuje časa za spremljanje tradicionalnih medijev, kljub temu pa si želijo dostop do preverjenih dejstev. Je prava izbira za vse, ki jim ni vseeno, v kakšnem okolju in družbi živimo.

Naročniki paketa Splet bodo lahko:

  • krmarili po aktualnih vsebinah na delo.si, ki temeljijo na preverjenih dejstvih,
  • prebirali vsebine, za katerimi stojijo uredniki in ne računalniški algoritmi,
  • neomejeno dostopali do vseh zaklenjenih vsebin znotraj portala delo.si – do poglobljenih analiz in komentarjev, recenzij, intervjujev iz dnevnega časnika Delo, daljšega vikend branja iz Sobotne priloge in Nedela.

Naročite paket Delo Splet
 

DELO DIGITAL

Z naročnino do digitalnega Dela berete časopis, ki temelji na preverjenih dejstvih. Občutka listanja časopisnega papirja vam za zdaj z digitalnim paketom še ne moremo ponuditi, boste pa lahko časnik in njegove priloge prebirali na mobilnem telefonu, tablici ali računalniku. Digitalizirana različica časopisa vas znotraj aplikacije pričaka že večer pred izidom, kar vam omogoča, da se naslovi dnevnih informacij končno osvetlijo skozi poglobljene analize in komentarje, vam predstavijo različne poglede na svet in pojasnijo dogajanje okoli vas.
Paket Digital je namenjen zahtevnejšim bralcem, ki se trudijo držati korak s časom, se pa tudi z nostalgijo spominjajo preteklih navad, vezanih na časopis.

Digitalno Delo združuje oboje – isto naslovnico in strukturo vsebin kot v tiskani izdaji, omogočeno skozi virtualno listanje časopisa.

Paket Delo Digital vam omogoča:

  • listanje časopisa Delo in vseh njegovih prilog že večer pred izidom (od 22. ure) kjer koli in kadar koli,
  • neomejen dostop do vseh vsebin na delo.si, prost dostop do arhiva vseh člankov na spletu in v aplikaciji Delosled.


Naročite paket Delo Digital