Petek
, 20. junij 2025
Delo home
Neomejen dostop | že od 14,99€
Delo home
Novice
Gospodarstvo
Delov poslovni center
Šport
Kultura
Mnenja
Magazin
Sobotna priloga
Nedelo
D podkasti
Tiskane izdaje
Magazin
Svet so ljudje
Zanimivosti
Potovanja
Kulinarika
Avtomobilno
Dobro jutro
Generacija+
Karikatura
Prijava
Rubrike
Podkasti
E-novice
Naročnine
Metering
Novice
Slovenija
Evropa izbira
EU 20 let
Lokalno
Svet
Znanoteh
Okolje
Črna kronika
Gospodarstvo
Novice
Nova gospodarska politika
Like
Next
Kariera
Avstrijska Koroška
18. Poslovno-finančni sejem
Delov poslovni center
Šport
Mobilne tehnologije
Nepremičnine
Gradbeništvo
Podjetniške zvezde
Energetika
Zdravje
Kapitalski trgi
Izvozniki
Šport
Nogomet
Košarka
Luka Dončić
Zimski športi
Kolesarstvo
Po Dofineji
Tenis
Rokomet
Drugi športi
Šport zasebno
Športne stave
Kultura
Glasba
Film & TV
Oder
Knjiga
Ocene
Vizualna umetnost
Kresnik
Razno
Mnenja
Komentarji
Kolumne
Gostujoče pero
Pisma bralcev
Od srede do srede
Magazin
Svet so ljudje
Zanimivosti
Potovanja
Kulinarika
Avtomobilno
Dobro jutro
Generacija+
Karikatura
Sobotna priloga
Nedelo
Nedeljski izleti
D podkasti
Tiskane izdaje
English
Dobro jutro!
Hitre povezave
Moje naročnine
Naročila
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Državno posestvo Brdo – prostor odličnosti in navdiha za vsak trenutek
Na Brdu pri Kranju, kjer se danes razprostira osrednje protokolarno središče Republike Slovenije in kjer se odločilni državni trenutki prepletajo z eleganco urejenega parka, se že pol tisočletja piše zgodovina.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Decanter 2025: muškat iz kleti Vinakoper je »best in show«
Dobri rezultati na pravkar objavljenem Decanterjevem svetovnem ocenjevanju vin.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Kraj, kjer žlikrofi obljubljajo posebno doživetje
V Restavraciji Jožef v Idriji stavijo na edinstvena kulinarična doživetja, v katerih se prepletajo tradicionalni in sodobni okusi.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
OK magazin
Hiša obujenih znanj: v teh negotovih časih moramo znati kaj več kot nakupovati
Spoznajmo štiri ženske, ki na poljuden način naslavljajo negotovost časov, potrošništvo in vprašanje trajnosti.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Nova kulinarična destinacija v osrčju slovenske Istre
Vsi ljubitelji kulinarike se že veselijo novega prostora ustvarjalnosti, kjer se lahko učijo od največjih slovenskih gastronomskih imen. V vinorodnem srcu slovenske Istre je zaživel gastro lab KeBon.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Odprta kuhinja
Tedenski jedilnik: pet sestavin in navdih za cel teden
Vse, kar bomo ta teden potrebovali, je pet glavnih sestavin ter približno 30 minut časa, da vsak dan pripravimo nekaj povsem drugačnega.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Kaj se skriva za uspehi vinske ponudbe v Vipavski dolini?
Vipavski vinorodni okoliš, kjer trta uspeva že najmanj dva tisoč let, slovi kot eden najbolj dinamičnih v Sloveniji.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Razglasitev
Michelinove zvezdice znane: Ena izgubljena, chef si bo vzel dopust
Hiša Franko znova s tremi, Milka z dvema, nova zelena zvezdica hotelu Plesnik.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Doživetje, ki preseže pričakovanja
Sredi idilične Logarske doline vas pričakuje butični alpski hotel, ki že desetletja vabi goste z vseh koncev sveta v objem narave, miru in izjemnega udobja.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Kaj se skriva za uspehi vinske ponudbe v Vipavski dolini?
Vipavski vinorodni okoliš, kjer trta uspeva že najmanj dva tisoč let, slovi kot eden najbolj dinamičnih v Sloveniji.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Razglasitev
Michelinove zvezdice znane: Ena izgubljena, chef si bo vzel dopust
Hiša Franko znova s tremi, Milka z dvema, nova zelena zvezdica hotelu Plesnik.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Doživetje, ki preseže pričakovanja
Sredi idilične Logarske doline vas pričakuje butični alpski hotel, ki že desetletja vabi goste z vseh koncev sveta v objem narave, miru in izjemnega udobja.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Fructal z neverjetnim mejnikom: 80 let dobrih časov
To je zgodba, ki prebudi najbolj nostalgične spomine. To je hkrati zgodba, ki je del naše prihodnosti, saj ustvarja spomine tudi za prihodnje generacije.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
OK magazin
Ekskluzivno: Ana Roš Stojan z nami podelila poglavje svoje nove knjige
Pred vami je eno od novejših poglavij knjige, ki jo že nekaj časa piše naše največje kuharsko ime – Ana Roš Stojan.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Kulinarični park na Tržnici BTC City: okusi sveta na enem mestu
BTC City Ljubljana je eno največjih in edinstvenih središč, ki združuje nakupovalne, poslovne in prostočasne vsebine.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Odprta kuhinja
Tedenski jedilnik: brzinska kosila z Mirjam Grilc
Značilnost receptov naše Mirjam Grilc je, da si jih vedno omisli tako, da ni skoraj nič dela. Kot nalašč za pripravo hitrih kosil med tednom.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Križanke – oder kulture in čutnega razkošja
Vsako poletje se za starodavnimi zidovi nekdanjega samostana v središču Ljubljane zgodi nekaj prav posebnega.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Za en dan v Kamnik: najboljši kotički po mnenju domačinke
Kje v Kamniku kaj dobrega popiti in pojesti? Kje posedeti in poiskati nekaj za svojo dušo?
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
OK magazin
OK magazin – 160 strani užitka za ljubitelje hrane, doma in lepih zgodb
Predstavljamo vam OK magazin, izjemno zgodbo slovenske gastronomije – skozi prizmo umetnosti, zgodovine in sodobne ustvarjalnosti. Na voljo v prosti prodaji.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
OK magazin
Gremo in jemo: kulinarika v zanimivih slovenskih stavbah
Predstavljamo vam okusne zgodbe, ki jih kuharska imena pišejo v nekaterih znamenitih slovenskih stavbah.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
VIDEO
Živi v 800 let stari hiši, ima 30 sort paradižnika in izjemno vizijo
V podkastu z urednico Karino Cunder Reščič odkrivamo preplet kulinarike in arhitekture, prenovo stare hiše, čar vrtov ter zakulisje nastanka revije OK magazin.
Preberite več
Arhiv kategorije "Kulinarika"
Predstavitvene vsebine
Magazin
|
Zanimivosti
Vredno branja
Restavraciji KOGO priznanje Michelin Selected tretje leto zapored
Tretje leto zapored je Michelin prepoznal tisto, kar redni obiskovalci restavracije KOGO vsekakor vedo.
Preberite več
Novice
|
Slovenija
Vredno branja
Elektro Ljubljana orje ledino energetske digitalne preobrazbe
Elektro Ljubljana se je v času vse večje digitalizacije in preoblikovanja energetskih sistemov usmerila v digitalizacijo, ki poganja celoten razvoj.
Preberite več
Delov poslovni center
|
Mobilne tehnologije
5G
Prvi v Sloveniji uvedli pomembno novost
Sodelovanje Telekoma in Cinkarne pri zasebnem 5G omrežju utrjuje Slovenijo v vrhu globalnih inovatorjev in napoveduje digitalno preobrazbo industrije.
Preberite več
Magazin
|
Generacija+
Vredno branja
Spoznajte jih: odvrgli so stare proteze in zaživeli na novo
Proteze so del preteklosti in nikakor ne morejo povrniti funkcionalnosti naravnih zob. Zakaj bi preostanek življenja trpeli, če obstaja boljša možnost?
Preberite več
Delov poslovni center
|
Mobilne tehnologije
Vredno branja
Vozi me vlak … v nove kraje doma in po Evropi
Načrtovanje počitnic z vlakom bo zaradi novih povezav še lažje. Do Zagreba in Pulja bo mogoče priti z novimi vlaki FLIRT. Preverite še druge direktne povezave.
Preberite več
Magazin
|
Avtomobilno
Vredno branja
Moč elegance in napredka
Ko se izpopolnjen dizajn preplete z napredno tehnologijo, nastane več kot le vozilo – nastane celovita izkušnja.
Preberite več
Delov poslovni center
|
Mobilne tehnologije
Vredno branja
Ameriška realnost, ki trka na evropska vrata
V podkastu Tehnološki velikani z Miho Žerkom in Primožem Kučičem o tem, kako UI in novi poslovni modeli krojijo usodo slovenskih podjetij v (in po) letu 2025.
Preberite več
Magazin
|
Zanimivosti
Vredno branja
Babice pri kuhanju prisegajo le na eno ključno sestavino
Ko gre za družinsko kuhinjo, so mame in babice tiste, ki najbolje vedo, kaj je resnično okusno in vredno zaupanja.
Preberite več
Gospodarstvo
|
Dobrih 80
Vredno branja
Ste kdaj pomislili, kako nastanejo ikone iz Ajdovščine?
Kako nastane legendarna Frutabela, v kakšno embalažo ulivajo slastne sadne sokove in kako skrbijo za kakovost hrane za dojenčke?
Preberite več
Magazin
|
Zanimivosti
Vredno branja
Najpogostejši vzroki za bolečine v nogah in kaj lahko storite
Ste se kdaj vprašali, zakaj vas bolijo noge? In ste ob tem pomislili, da bi morda potrebovali strokovno pomoč?
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Nova kulinarična destinacija v osrčju slovenske Istre
Vsi ljubitelji kulinarike se že veselijo novega prostora ustvarjalnosti, kjer se lahko učijo od največjih slovenskih gastronomskih imen. V vinorodnem srcu slovenske Istre je zaživel gastro lab KeBon.
Preberite več
Delov poslovni center
|
Mobilne tehnologije
KIBERNETSKA VARNOST
So kriminalci že dolgo v vašem »inboxu«?
Z Daliborjem Vukovićem o tem, zakaj so antivirusi preteklost, kako prepoznati novodobne prevare in zakaj je kibernetska varnost naša osebna odgovornost.
Preberite več
Novice
|
Svet
NAPREDEK
Naši severni sosedi poganjajo svetovno elito
Inovacije vplivajo na konkurenčnost podjetij. Dobra ideja ni več dovolj, zato morajo podjetniki poiskati okolje, kjer se ta lahko razvije in vstopi na trg.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Kaj se skriva za uspehi vinske ponudbe v Vipavski dolini?
Vipavski vinorodni okoliš, kjer trta uspeva že najmanj dva tisoč let, slovi kot eden najbolj dinamičnih v Sloveniji.
Preberite več
Magazin
|
Zanimivosti
Varčevanje
Kakšno obliko varčevanja je najbolje izbrati v vse bolj negotovih časih?
Denarne skrbi so eden najpogostejših vzrokov za stres, a s premišljenim varčevanjem lahko zgradite finančno varnost in si zagotovite mirnejšo prihodnost.
Preberite več
Magazin
|
Zanimivosti
Vredno branja
Galerija Emporium – modna destinacija v središču Ljubljane
Galerija Emporium na Prešernovem trgu v Ljubljani že 15 let navdušuje z vrhunsko ponudbo in je najbolj priljubljena nakupovalna destinacija v mestu.
Preberite več
Delov poslovni center
|
Mobilne tehnologije
Vredno branja
Slovenci, ki jih poznajo vsi online hazarderji
V tokratni epizodi Tehnološki velikani smo gostili Aleša Gornjeca, izvršnega direktorja tehnološkega podjetja Comtrade Gaming.
Preberite več
Magazin
|
Avtomobilno
Vredno branja
Neverjetno poletje: izjemni popusti za izjemnega TUCSONA
Uglajene linije, drzen karakter, sodobna tehnologija, varnost in udobje – vse to združuje TUCSON, ki je zdaj na voljo z izjemnimi prihranki do 5.000 EUR!
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Državno posestvo Brdo – prostor odličnosti in navdiha za vsak trenutek
Na Brdu pri Kranju, kjer se danes razprostira osrednje protokolarno središče Republike Slovenije in kjer se odločilni državni trenutki prepletajo z eleganco urejenega parka, se že pol tisočletja piše zgodovina.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Kraj, kjer žlikrofi obljubljajo posebno doživetje
V Restavraciji Jožef v Idriji stavijo na edinstvena kulinarična doživetja, v katerih se prepletajo tradicionalni in sodobni okusi.
Preberite več
Delov poslovni center
|
Mobilne tehnologije
Vredno branja
Ob popolni elektrifikaciji bi trajalo več kot 20 let, da se vozni park obnovi
Trajnostna mobilnost je nujna, a prehod nanjo mora temeljiti na spodbudah in realnih izhodiščih.
Preberite več