Petek
, 1. avgust 2025
Delo home
Neomejen dostop | že od 14,99€
Delo home
Novice
Gospodarstvo
Delov poslovni center
Šport
Kultura
Mnenja
Magazin
Sobotna priloga
Nedelo
D podkasti
Tiskane izdaje
Magazin
Svet so ljudje
Zanimivosti
Potovanja
Kulinarika
Avtomobilno
Dobro jutro
Generacija+
Karikatura
Učitelj sem!
Prijava
Rubrike
Podkasti
E-novice
Naročnine
Metering
Novice
Slovenija
Evropa izbira
EU 20 let
Lokalno
Svet
Znanoteh
Okolje
Črna kronika
Gospodarstvo
Novice
Nova gospodarska politika
Like
Next
Kariera
Avstrijska Koroška
Poslovne finance
Delov poslovni center
Zdravje
Energetika
Podjetniške zvezde
Šport
Mobilne tehnologije
Nepremičnine
Gradbeništvo
Kapitalski trgi
Izvozniki
Šport
Nogomet
Košarka
Luka Dončić
Zimski športi
Kolesarstvo
Tour 2025
Tenis
Rokomet
Drugi športi
Šport zasebno
Športne stave
Kultura
Glasba
Film & TV
Oder
Knjiga
Ocene
Vizualna umetnost
Kresnik
Razno
Mnenja
Komentarji
Kolumne
Gostujoče pero
Pisma bralcev
Od srede do srede
Magazin
Svet so ljudje
Zanimivosti
Potovanja
Kulinarika
Avtomobilno
Dobro jutro
Generacija+
Karikatura
Učitelj sem!
Sobotna priloga
Nedelo
Nedeljski izleti
D podkasti
Tiskane izdaje
English
Dobro jutro!
Hitre povezave
Moje naročnine
Naročila
Magazin
|
Kulinarika
Vila Muhr
Novo življenje Vile Muhr, katere slavo je v svet ponesla kraljeva zaroka
V kuhinji so dali priložnost mlademu chefu, ki si je znanje nabiral po najboljših restavracijah na svetu.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Odprta kuhinja
Tedenski jedilnik: poletne ideje, zaradi katerih boste komaj čakali kosilo
Namigi, da ne bodo vedno le testenine s paradižnikom, krompir iz pečice in kumare v solati.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
OK magazin
Suzan Gabrijan: osrednja fotografinja največjih kuharskih imen pri nas
Suzan Gabrijan je fotografinja iz Ljubljane. Njeno ime bo za zmeraj povezano z najbolj cvetočim obdobjem nove slovenske gastronomije.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
OK magazin
To so čudoviti projekti posameznikov, ki oživljajo estetiko naroda
Ali danes sploh še prepoznamo slovenski ornament, bolje rečeno – ga zaznamo in spoštujemo?
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Odprta kuhinja
Tedenski jedilnik: zares slastna družinska kosila, s katerimi ni veliko dela
Čudovita šakšuka, posebni popečeni kruhki, kremasta testeninska solata in drugi slastni namigi za kuhanje poletnih kosil.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Pri vinarju
Fiore: istrska malvazija z dušo, stran od množic in precukranih klišejev
Družinska vinarija v Istri ustvarja nagrajena vina s spoštovanjem do zemlje in sorte. Odlična izbira za ljubitelje pristnega vinarskega doživetja.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
RECEPT
Jejte po francosko: skrivnosti za vrhunsko kulinarično doživetje
V Franciji se življenje ne meri v urah in minutah, temveč v grižljajih in drobnih užitkih, ki jih prinašata dober obrok in odlična družba.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Tedenski jedilnik: polnjene paprike, tople murke in drugi poletni hiti
Zdi se nam, da bomo ta teden komaj čakali kosilo. Ob jedeh, ki so tako zelo zapisana v naših srcih, drugače pač ne more biti.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Za en dan v Maribor: kje jesti, kje piti in kaj si ogledati
Za kulturno in gastronomsko vodstvo po štajerski prestolnici smo naprosili Bojano Kovačič Zemljič.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
RECEPT
Jejte po francosko: skrivnosti za vrhunsko kulinarično doživetje
V Franciji se življenje ne meri v urah in minutah, temveč v grižljajih in drobnih užitkih, ki jih prinašata dober obrok in odlična družba.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Tedenski jedilnik: polnjene paprike, tople murke in drugi poletni hiti
Zdi se nam, da bomo ta teden komaj čakali kosilo. Ob jedeh, ki so tako zelo zapisana v naših srcih, drugače pač ne more biti.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Za en dan v Maribor: kje jesti, kje piti in kaj si ogledati
Za kulturno in gastronomsko vodstvo po štajerski prestolnici smo naprosili Bojano Kovačič Zemljič.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
HITRO IN ENOSTANVO
Recept: poletna sladica s presenetljivo sestavino
Osvežilna, rahla in popolnoma rastlinska sladica, ki ne bo očarala le veganov …
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
OK magazin
Hiša Raduha – oda lesu, kamnu in gastronomiji v slovenski vasici z razglednice
Zgodba gostoljubja, ki pripoveduje, kako je na gastronomski zemljevid mogoče elegantno postaviti lokalnost in tradicijo.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Odprta kuhinja
Tedenski jedilnik: 5 jedi, ki smo jih lansko poletje najraje pripravljali
Tu je nabor preprostih, a izredno okusnih jedi, ki si jih je vredno privoščiti tudi letos.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
En dan v mestu Koper
Istra je zavedanje, da zemlja ne pripada nam, ampak mi pripadamo zemlji
V koprskem mestnem jedru prav vsak kamen govori o zgodovini 1500 let starega mesta, zato je težko prednost dati eni sami točki.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Izjemen dosežek: slovensko vino med 50 najboljšimi na svetu
Vino Capris Orange rumeni muškat 2015 je na največjem vinskem ocenjevanju na svetu prejelo prestižno nagrado Best in Show.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Keramika
Petnajst minut s chefom. In dvesto ur v delavnici
Keramika, ki jo srečamo v ambiciozni gastronomiji, je vmesna vrednost med estetiko in lepoto ter uporabnostjo.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
En Dan v mestu
Špela Kuhar, arhitektka: Tivoli je zeleno srce Ljubljane
Z možem sva si zadala nalogo, da promovirava arhitekturni in kulturni dragulj v bližini našega doma – Plečnikovo hišo.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Likovna umetnost
Bi bila Kofetarica tako slavna kot Mona Liza, če bi bila ukradena?
Kofetarica je po mojem mnenju zanimivejša od Mone Lize Leonarda da Vincija, pravi umetnostni zgodovinar Noah Charney.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Skrivnosti slovenske gastronomije v novi prestižni reviji OK magazin
Odkrijte edinstvene zgodbe in navdihujoče ustvarjalce, ki slovensko gastronomijo dvigujejo na svetovno raven – z OK magazinom boste vedno korak pred trendi.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Najboljša restavracija na svetu
Chef, ki z močjo hrane osrečuje ljudi
Restavracija Maido v Limi, ki jo vodi Mitsuharu Micha Tsumura, je zagovornica kuhinje nikkei, fuzije japonskih in perujskih okusov.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
50 Best 2025: Najboljša restavracija na svetu je v Limi (komentar Ane Roš)
V prvi jakostni lestvici izbora World’s 50 Best Restaurants ni več nobenega slovenskega predstavnika.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Državno posestvo Brdo – prostor odličnosti in navdiha za vsak trenutek
Na Brdu pri Kranju, kjer se danes razprostira osrednje protokolarno središče Republike Slovenije in kjer se odločilni državni trenutki prepletajo z eleganco urejenega parka, se že pol tisočletja piše zgodovina.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Decanter 2025: muškat iz kleti Vinakoper je »best in show«
Dobri rezultati na pravkar objavljenem Decanterjevem svetovnem ocenjevanju vin.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Kraj, kjer žlikrofi obljubljajo posebno doživetje
V Restavraciji Jožef v Idriji stavijo na edinstvena kulinarična doživetja, v katerih se prepletajo tradicionalni in sodobni okusi.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
OK magazin
Hiša obujenih znanj: v teh negotovih časih moramo znati kaj več kot nakupovati
Spoznajmo štiri ženske, ki na poljuden način naslavljajo negotovost časov, potrošništvo in vprašanje trajnosti.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Nova kulinarična destinacija v osrčju slovenske Istre
Vsi ljubitelji kulinarike se že veselijo novega prostora ustvarjalnosti, kjer se lahko učijo od največjih slovenskih gastronomskih imen. V vinorodnem srcu slovenske Istre je zaživel gastro lab KeBon.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Odprta kuhinja
Tedenski jedilnik: pet sestavin in navdih za cel teden
Vse, kar bomo ta teden potrebovali, je pet glavnih sestavin ter približno 30 minut časa, da vsak dan pripravimo nekaj povsem drugačnega.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Kaj se skriva za uspehi vinske ponudbe v Vipavski dolini?
Vipavski vinorodni okoliš, kjer trta uspeva že najmanj dva tisoč let, slovi kot eden najbolj dinamičnih v Sloveniji.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Nova kulinarična destinacija v osrčju slovenske Istre
Vsi ljubitelji kulinarike se že veselijo novega prostora ustvarjalnosti, kjer se lahko učijo od največjih slovenskih gastronomskih imen. V vinorodnem srcu slovenske Istre je zaživel gastro lab KeBon.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Odprta kuhinja
Tedenski jedilnik: pet sestavin in navdih za cel teden
Vse, kar bomo ta teden potrebovali, je pet glavnih sestavin ter približno 30 minut časa, da vsak dan pripravimo nekaj povsem drugačnega.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Kaj se skriva za uspehi vinske ponudbe v Vipavski dolini?
Vipavski vinorodni okoliš, kjer trta uspeva že najmanj dva tisoč let, slovi kot eden najbolj dinamičnih v Sloveniji.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Razglasitev
Michelinove zvezdice znane: Ena izgubljena, chef si bo vzel dopust
Hiša Franko znova s tremi, Milka z dvema, nova zelena zvezdica hotelu Plesnik.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Doživetje, ki preseže pričakovanja
Sredi idilične Logarske doline vas pričakuje butični alpski hotel, ki že desetletja vabi goste z vseh koncev sveta v objem narave, miru in izjemnega udobja.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Fructal z neverjetnim mejnikom: 80 let dobrih časov
To je zgodba, ki prebudi najbolj nostalgične spomine. To je hkrati zgodba, ki je del naše prihodnosti, saj ustvarja spomine tudi za prihodnje generacije.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
OK magazin
Ekskluzivno: Ana Roš Stojan z nami podelila poglavje svoje nove knjige
Pred vami je eno od novejših poglavij knjige, ki jo že nekaj časa piše naše največje kuharsko ime – Ana Roš Stojan.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Kulinarični park na Tržnici BTC City: okusi sveta na enem mestu
BTC City Ljubljana je eno največjih in edinstvenih središč, ki združuje nakupovalne, poslovne in prostočasne vsebine.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Odprta kuhinja
Tedenski jedilnik: brzinska kosila z Mirjam Grilc
Značilnost receptov naše Mirjam Grilc je, da si jih vedno omisli tako, da ni skoraj nič dela. Kot nalašč za pripravo hitrih kosil med tednom.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Križanke – oder kulture in čutnega razkošja
Vsako poletje se za starodavnimi zidovi nekdanjega samostana v središču Ljubljane zgodi nekaj prav posebnega.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Za en dan v Kamnik: najboljši kotički po mnenju domačinke
Kje v Kamniku kaj dobrega popiti in pojesti? Kje posedeti in poiskati nekaj za svojo dušo?
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
OK magazin
OK magazin – 160 strani užitka za ljubitelje hrane, doma in lepih zgodb
Predstavljamo vam OK magazin, izjemno zgodbo slovenske gastronomije – skozi prizmo umetnosti, zgodovine in sodobne ustvarjalnosti. Na voljo v prosti prodaji.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
OK magazin
Gremo in jemo: kulinarika v zanimivih slovenskih stavbah
Predstavljamo vam okusne zgodbe, ki jih kuharska imena pišejo v nekaterih znamenitih slovenskih stavbah.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
VIDEO
Živi v 800 let stari hiši, ima 30 sort paradižnika in izjemno vizijo
V podkastu z urednico Karino Cunder Reščič odkrivamo preplet kulinarike in arhitekture, prenovo stare hiše, čar vrtov ter zakulisje nastanka revije OK magazin.
Preberite več
Arhiv kategorije "Kulinarika"
Predstavitvene vsebine
Magazin
|
Zanimivosti
Vredno branja
Protruzija diska: kako poteka učinkovita rehabilitacija?
Pri protruziji diska sta ključna pravočasno ukrepanje in celostna rehabilitacija z diagnostiko, individualno fizioterapijo in sodobnimi terapevtskimi pristopi.
Preberite več
Gospodarstvo
|
Avstrijska Koroška
Vredno branja
Študij je lahko tudi drugačen: droni, UI, robotika in stik s prihodnostjo
Prihodnost naslednjih generacij ni odvisna le od učenja teorije. Današnji študenti potrebujejo drugačna znanja, ki se razvijejo skupaj z napredkom.
Preberite več
Nedelo
|
Nedeljski izleti
Vredno branja
Vsako nedeljo nova pustolovščina – skupaj raziskujemo Slovenijo
Slovenija skriva nešteto čudovitih kotičkov, ki čakajo, da jih odkrijemo – in v uredništvu Nedela smo se odločili, da jih obiščemo skupaj z vami.
Preberite več
Magazin
|
Zanimivosti
Vredno branja
»Počutim se, kot da moje noge tehtajo 100 kilogramov«
Poletna stalnica ali težava, ki lahko vodi do resnejših zapletov. Ne dovolite si, da bi se sprijaznili z bolečimi in oteklimi nogami.
Preberite več
Magazin
|
Zanimivosti
Kosilo
Tedenski jedilnik: vsak teden sveže ideje
Nikoli več vam ne bo zmanjkalo idej za kosilo. Vsak ponedeljek vas čaka jedilnik, ki bo popestril vaše kulinarično ustvarjanje.
Preberite več
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Skrivnosti slovenske gastronomije v novi prestižni reviji OK magazin
Odkrijte edinstvene zgodbe in navdihujoče ustvarjalce, ki slovensko gastronomijo dvigujejo na svetovno raven – z OK magazinom boste vedno korak pred trendi.
Preberite več
Delov poslovni center
|
Energetika
Vredno branja
V omrežje priključene naprave brez soglasja imajo lahko tragične posledice
Evropska unija, z njo pa tudi Slovenija, si je zadala cilj zelenega prehoda na obnovljive vire energije in s tem tudi zmanjšanja odvisnosti od fosilnih goriv.
Preberite več
Gospodarstvo
|
Nova gospodarska politika
Vredno branja
Nova gospodarska politika: kako bo Slovenija premagala izzive prihodnosti
V času, ko se svet hitro spreminja, se tudi slovensko gospodarstvo spopada z novimi izzivi.
Preberite več
Magazin
|
Zanimivosti
Vredno branja
»Danes ni več pacienta, ki mu ne bi mogli pomagati«
Za vsakega pacienta poiščejo najboljšo rešitev. In to takšno, da se nikoli ne bo nehal smejati.
Preberite več