Robert Senica novi predsednik Nove KBM Branik

Na vročem stolčku je pri slovenskih odbojkarskih podprvakinjah zamenjal Mitjo Koželja, ki ostaja direktor kluba.

Objavljeno
22. september 2015 18.28
J. P., Delo.si
J. P., Delo.si

Maribor - Ženski odbojkarski klub Nova KBM Branik, ki je v minuli prvoligaški sezoni v finalu priznal premoč kamniškemu Calcitu Volleyballu, ima novega predsednika. Na letni skupščini so s funkcije začasnega prvega moža soglasno razrešili Mitjo Koželja, ki še naprej ostaja direktor kluba, na predsedniškem stolčku pa ga bo nadomestil Robert Senica, predsednik uprave glavnega pokrovitelja kolektiva, Nove KBM.

Ob nastopu funkcije je Senica poudaril, da si želi uspešno nadaljevanje športne zgodbe najuspešnejšega odbojkarskega kluba v Sloveniji, ki tudi tokrat stavi predvsem na uspešno odbojkarsko šolo, ki je v preteklosti Mariboru zagotovila ne le številne lovorike, temveč je tudi vselej skrbela za jedro slovenske ženske izbrane vrste.

Odbojkarice Nove KBM Branik so pod taktirko novega trenerja Sebastijana Škorca, ki je zamenjal selektorja ženske reprezentance Bruna Najdiča, že globoko v fazi priprav za novo sezono, ki jo bodo odprle že v začetku oktobra. Sezona bo izjemno naporna, saj bo članska zasedba nastopala v celotnem slovenskem prvoligaškem tekmovanju, pokalu Slovenije, interligi in evropskem pokalu CEV.