NBA: Isaiah Thomas ob prvencu v dresu Clevelanda do 17 točk (VIDEO)

Isaiah Thomas je v Clevelandu uspešno debitiral v dresu svoje četrte ekipe v severnoameriški košarkarski ligi NBA.
Objavljeno
03. januar 2018 09.15
Trail Blazers Cavaliers Basketball
A. V.
A. V.
Cleveland - Prvi zvezdnik Cleveland Cavaliers LeBron James je zbral 24 točk, dvakratni udeleženec tekme zvezd Isaiah Thomas pa je v Clevelandu uspešno debitiral v dresu svoje četrte ekipe v severnoameriški košarkarski ligi NBA in se vrnil po hudi poškodbi. Konjeniki so prekinili niz treh zaporednih porazov z zmago s 127:110 nad Portland Trail Blazers.

Za Cleveland je pet košarkarjev doseglo vsaj deset točk, vključno s Thomasom, ki ni igral vse od maja, ko se je resno poškodoval. "Za menoj je res dolgo popotovanje," je dejal Thomas: "Bilo je tako hudo, da nisem videl luči na koncu tunela. Da je končno prišel ta dan ob začetku leta 2018, pomeni, da bo letos res posebno leto."

Thomas je odigral 19 minut in v tem času dosegel 17 točk. Prvi strelec moštva je bil James, ki je 24 točkam dodal sedem podaj in štiri ukradene žoge, Kevin Love je zbral 19 točk, Jae Crowder pa 15.

Thomas je zadnjo tekmo NBA odigral v dresu Bostona 19. maja v finalu vzhodne konference prav proti Clevelandu, ko je poškodovan odigral prva dva kroga končnice, nato pa ga je Boston poškodovanega poslal v drugo ekipo, zaradi česar je še zdaj zelo besen.

NBA
Cleveland Cavaliers - Portland Trail Blazers 127:110
New York Knicks - San Antonio Spurs 91:100
Phoenix Suns - Atlanta Hawks 104:103
Sacramento Kings - Charlotte Hornets 111:131
Los Angeles Clippers - Memphis Grizzlies 113:105