Maribor v Turčiji še tretjič remiziral (VIDEO)

Nogometaši Maribora so na pripravah v Turčiji tretjič remizirali, zadnji nasprotnik je bila ukrajinska Oleksandrija (1:1).

Objavljeno
06. februar 2017 21.21
N. Gr.
N. Gr.
Belek - Nogometaši Maribora se v Turčiji pripravljajo na spomladanski del sezone. V Beleku je bil njihov tretji nasprotnik ukrajinski prvoligaš Oleksandrija, tudi tokrat so državni podprvaki ostali brez zmage. Darko Milanič še vedno ne more računati na poškodovane Blaža Vrhovca, Valona Ahmedija in Sintayehuja Sallalicha, Jasminu Handanoviću pa je namenil počitek. Tekma se je za Maribor začela odlično, Damjan Bohar je že v peti minuti zadel za vodstvo, v nadaljevanju pa je tempo igre nekoliko padel in tekma se je po avtogolu Luka Uskokovića končala z remijem (1:1). V prvem polčasu je Handanovića med vratnicama nadomestil Aljaž Cotman, v drugem delu je priložnost dobil še Matko Obradović.

Maribor je na pripravah v Turčiji že pred tem odigral dve tekmi, na prvi proti Arsenalu iz Tule so odigrali dva polčasa po le 60. minut (1:1), naslednja proti BATE Borisovu se je končala brez zadetkov. Milanič je lahko zadovoljen z igro v obrambi, nekoliko bolj skrbi neučinkovitost napadalcev, a iz mariborskega kluba sporočajo, da so s potekom priprav v Turčiji več kot zadovoljni. V sredo jih čaka še Ludogorec, pred začetkom spomladanskega dela državnega prvenstva bodo formo stopnjevali na tekmah z Budućnostjo (11. 2.) in Rudarjem (18. 2.).