Mariborčani verjamejo v čudež

Darko Milanič si želi, da bi slovenski prvaki zabili prvi gol v Trondheimu.
Fotografija: Darko Milanič je bil zelo razočaran zaradi žvižgov mariborskih navijačev. FOTO: Tomi Lombar
Odpri galerijo
Darko Milanič je bil zelo razočaran zaradi žvižgov mariborskih navijačev. FOTO: Tomi Lombar

Ljubljana – Tresla se je gora, rodila se je miš. Z nogometaši Maribora je danes proti Trondheimu odpotoval tudi trener Darko Milanič, ki je po sobotni zmagi s 4:2 nad moštvom CB24 Tabor ponudil odstop. Vendar pa ga športni direktor Zlatko Zahović ni sprejel.

Milaniča so po tekmi iz tira vrgli žvižgi, ki so mu jih namenili mariborski navijači. Ker so ga prizadeli, se je odzval čustveno in ponudil odstop. Toda po pogovoru z Zahovićem, ki se je odločno postavil na trenerjevo stran, je vse skupaj spet pozabil ali potisnil na stran.

Zdaj je z mislimi znova povsem pri jutrišnji (19.00) povratni tekmi tretjega kroga kvalifikacij za nastop v ligi prvakov z Rosenborgom, pri katerem bodo poskušali vijolični pripraviti čudež, nadomestiti zaostanek dveh golov (1:3) in si zagotoviti napredovanje. Milanič si želi, da bi slovenski prvaki proti Norvežanom zabili prvi gol, zaveda pa se, da bodo v težkem dvoboju potrebovali zvrhano mero sreče.

V mariborski ekipi se bo prvič v tej sezoni na evropski sceni predstavil rekonvalescent Luka Zahović, ki se je proti Taboru vrnil z zmagovitim golom za 3:2, zato pa v ekipi tokrat ne bo Aleksa Pihlerja. Štajerci se ne vdajajo. »Ni predaje!« je kapetan Marcos Tavares na družbenem omrežju facebook zapisal nad skupinsko fotografijo z letala.
 

Komentarji: