Branje Dela v sodobni mobilni aplikaciji

Popolnoma prenovljena aplikacija prinaša bralcu izboljšano uporabniško izkušnjo.
Fotografija: Osvežena podoba aplikacije Delo FOTO: Matjaž Vreča/Delo
Odpri galerijo
Osvežena podoba aplikacije Delo FOTO: Matjaž Vreča/Delo

Delo bralcem vsak dan prinaša vrsto pomembnih in zanimivih vsebin, ki so pogoj za razumevanje sodobnega življenja in sveta. Kot medij z več kot šestdesetletno tradicijo ostaja steber visokokakovostnega, verodostojnega, profesionalnega in odgovornega novinarstva.

S številnimi vsebinskimi sklopi, ki jih ustvarjajo kakovostni, verodostojni, profesionalni in odgovorni novinarji, spremlja, osvetljuje, pojasnjuje in komentira najširše družbeno in gospodarsko-politično dogajanje.

Popolnoma prenovljena aplikacija prinaša bralcu izboljšano uporabniško izkušnjo. Branje digitalizirane različice edicije je možno na dva načina: v spletni različici in v obliki časopisne strani z možnostjo pregleda posameznega članka, na katerem si lahko prilagodite velikost pisave za nemoteno branje tudi na manjših zaslonih. Časopis zdaj lahko tudi poslušate, saj smo v članke dodali pretvorbo besedila v govor. Napreden iskalnik omogoča iskanje po edicijah po ključnih besedah, imenih oz. pojmih. Integracija spletne strani v aplikacijo vam ponuja spremljanje vseh najnovejših informacij in člankov brez potrebe po odpiranju brskalnika. Tu je še možnost zaznamkov, saj lahko priljubljene vsebine označite med zaznamke in si jih arhivirate.

Z aplikacijo za tablice in mobilne telefone boste do vsebin in prilog časopisa Delo dostopali pred vsemi drugimi: jutrišnja številka vam bo na voljo že večer pred izidom (od 22. ure). Doživite sodobno uporabniško izkušnjo branja časopisa Delo! Prenesene številke lahko berete tudi brez internetne povezave.