Meghan in Kate prvič sami v javnosti (FOTO in VIDEO)

Spremljali sta sobotni program teniškega turnirja v Wimbledonu.

Objavljeno
14. julij 2018 21.07
Posodobljeno
14. julij 2018 21.30
Princesi kraljeve družine sta bili sproščeni in dobre volje, modni kritiki pa so pohvalili njuni opravi. FOTO: AFP
A. V.
A. V.
Če je finale žensk v Wimbledonu ponudil precej malo razburljivosti, se zato vsi na Otoku pogovarjajo, kako so prvič videli princesi Meghan Markle in Kate Middleton brez njunih možev.

image
Navijali sta za Sereno Williams, saj je ameriška teniška igralka prijateljica z Meghan Markle. FOTO: AFP

 
Navijali sta za Sereno Williams, saj je ameriška teniška igralka prijateljica z Meghan Markle, toda koncu je prepričljivo slavila Nemka Angelique Kerber. Princesi kraljeve družine sta bili vseeno sproščeni in dobre volje, modni kritiki pa so pohvalili njuni opravi.


 

Kaj sta počela William in Harry?

 
Pred finalom sta obiskali tudi pobiralce žogic in ostale prostovoljce, z njimi spregovorili nekaj besed in jim čestitali za opravljeno delo.

image
Pred finalom sta obiskali tudi pobiralce žogic, z njimi spregovorili nekaj besed in jim čestitali za opravljeno delo. FOTO: AFP

 
Bolj zanimivo dogajanje sta spremljali nekaj ur pred tem, ko sta se v zaostalem polfinalu pomerila Novak Đoković in Rafael Nadal.

Kaj sta popoldan sicer počela princ William in princ Harry ni znano, a kaj verjetno sta spremljala tekmo za tretjo mesto na nogometnem svetovnem prvenstvu. In nista bila preveč vesela.

image
Kaj sta videli v zraku? FOTO: Reuters