Okužena zvezdnik Juventusa in legenda Milana

Paulo Dybala in njegovo dekle sta bila pozitivna, vendar se dobro počutita.
Fotografija: Paulo Dybala je tretji igralec Juventusa, ki se je okužil s koronavirusom. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Paulo Dybala je tretji igralec Juventusa, ki se je okužil s koronavirusom. FOTO: Reuters

Z novim koronavirusom je okužen tudi eden največjih zvezdnikov italijanskega nogometa, napadalec Juventusa, Argentinec Paulo Dybala. To je že tretji pozitiven primer v torinskem klubu.

»Pozdravljeni, sporočam vam, da sem dobil test za covid-19 in da sva oba z Oriano pozitivna. Sva v odličnem stanju in se počutiva dobro. Hvala za vzpodbudne besede in lep pozdrav vsem,« je nogometaš zapisal na twitter.



Dybala, ki je s svojim dekletom, Oriano Sabatin, v izolaciji že od 11. marca, je tretji pozitiven nogometaš tega kluba. Dvanajstega 12. marca je v javnost prišla novica, da je zbolel Daniele Rugani, pet dni kasneje pa so okužbo potrdili še pri Blaiseju Matuidiju.

AC Milan's defender and captain Paolo Maldini acknwoledges the supporters at the end of his team's Serie A football match against AS Roma in Milan's San Siro Stadium on May 24, 2009. After 24 seasons as one of Italy's finest defenders and AC Milan's emblem, Paolo Maldini finally bids farewell to his adoring home fans. AFP PHOTO / FILIPPO MONTEFORTE
Foto Filippo Monteforte Afp
AC Milan's defender and captain Paolo Maldini acknwoledges the supporters at the end of his team's Serie A football match against AS Roma in Milan's San Siro Stadium on May 24, 2009. After 24 seasons as one of Italy's finest defenders and AC Milan's emblem, Paolo Maldini finally bids farewell to his adoring home fans. AFP PHOTO / FILIPPO MONTEFORTE Foto Filippo Monteforte Afp

 

Maldini z znaki bolezni


Kmalu za tem je Juventusov tekmec Milan sporočil, da so okužbo potrdili tudi pri Paolu Maldiniju in njegovem sinu Danielu. Enainpetdesetletni Maldini, legenda Milana, je zdaj tehnični direktor kluba, osemnajstletni Daniele pa se je ravno v zadnjem času prebil v prvo postavo milanskega kluba.

Kot je sporočil klub, ima Paolo znake bolezni, potem ko se je družil s človekom, ki je prav tako okužen. Daniele nima nobenih simptomov, oba pa sta že skoraj dva tedna izolirana.

Preberite še:

Komentarji: