Predstavitvena informacija

Na morje po življenjsko energijo

Sredozemska hrana, aktiven življenjski slog in čas za počitek so pomembni v vsakem obdobju življenja.
Fotografija: Kolesarski izlet v okolico Strunjana je vedno dobra ideja FOTO: Nik Jarh, AV Studio
Odpri galerijo
Kolesarski izlet v okolico Strunjana je vedno dobra ideja FOTO: Nik Jarh, AV Studio

Če k temu dodate še polnovreden zajtrk in sprehod na svežem morskem zraku, ste za svojo odpornost ogromno naredili. V udobnih sobah hotelov LifeClass Portorož vas bodo na oddihu spremljali čudoviti razgledi na morje. Naj bo fotografski aparat nujna oprema v vaši potovalni torbi.

Wellness Hotela Apollo FOTO: Mitja Bozic
Wellness Hotela Apollo FOTO: Mitja Bozic


Zdravilni negativni ioni
Ali ste vedeli, da je zrak na območju Portoroža bogat z zdravilnimi negativnimi ioni? Teh je zaradi bližine Sečoveljskih in Strunjanskih solin 500-krat več kot v notranjosti Slovenije. Nič čudnega torej, da se ob morju bolje počutimo, brez težav spimo dlje in imamo več energije. Tudi tek ob morju odlično vpliva na počutje, saj z njim krepimo mišice, stopimo odvečno maščobo in zmanjšamo možnost za nastanek srčno-žilnih bolezni, obenem pa nas pogled na prostrano modrino sprosti in pomiri!

Preverite posebno ponudbo

Sečoveljske soline FOTO: Arhiv
Sečoveljske soline FOTO: Arhiv


Neomejeno kopanje v Termah Portorož
Plavanje spada med redke športne aktivnosti, ki ne obremenjujejo sklepov, obenem pa nam pomagajo ohranjati zdravo telesno težo in kosti. Terme Portorož vse leto omogočajo plavalne podvige v bazenih s termalno in ogrevano morsko vodo ter vodno aerobiko pod taktirko simpatičnih animatorjev. Če vas med čofotanjem zagrabi lakota, se odpravite na okusne, lokalno obarvane prigrizke v Istrian bistro & Tapas bar ali na odlične tortice s podpisom Café Centrala. 

Sea Spa Foto Mitja Bozic
Sea Spa Foto Mitja Bozic


Istrian bistro & Tapas bar FOTO: Maja Danica
Istrian bistro & Tapas bar FOTO: Maja Danica


Sprostitev, ki je ne načrtujete
Po nekaterih raziskavah naj bi vsaj šest ur na dan preživeli na internetu, medtem ko si čas zase le redko vzamemo. Kaj pravite na to, da bi za nekaj ur izklopili telefon in si privoščili sproščujočo ajurvedsko masažo s toplim oljem? Shakti-Ayurveda center v sklopu resorta LifeClass Hotels & Spa je prava oaza miru. Certificirani indijski maserji in učitelji joge vas naučijo, kako načela indijske ajurvede in pravilnega dihanja vključiti v vsakdanjik, da bo čim manj stresen. Po vsakem tretmaju vas povabijo tudi na čajanko s čaji z Daljnega vzhoda, za piko na i celotni izkušnji pa lahko obiščete tudi Sauna Park s sedmimi različnimi vrstami savn. Še namig: če se boste v Portorož odpravili za konec tedna, vas bodo v hotelih LifeClass Portorož pocrkljali z brezplačnimi koncerti odličnih glasbenikov!

Obloge z algami v Thalasso centru FOTO: Arhiv
Obloge z algami v Thalasso centru FOTO: Arhiv




Več informacij in rezervacije: www.lifeclass.net ali na 05/692 9001