Real Madrid zaradi nediscipline odpustil Anthonyja Randolpha

S odpustitvijo je španski klub tudi naredil prostor za nove okrepitve. 
Fotografija: Anthony Randolph FOTO: Matej Družnik
Odpri galerijo
Anthony Randolph FOTO: Matej Družnik

Zavoljo skromnih predstav, predvsem pa zaradi nediscipline, je evropski košarkarski prvak Real Madrid prekinil pogodbo s slovenskim reprezentantom Anthonyjem Randolphom, poroča španska spletna stran El Bernabeu. S tem se je klub znebil tretje najvišje pogodbe in naredil prostor za nove okrepitve, med katerimi naj bi bil tudi Klemen Prepelič.

Anthony Randolph, ki je v Madrid prišel 2016 iz Lokomotive Kubana, na zadnjih tekmah španskega prvenstva ni bil v mislih trenerja Pabla Lasa. Kot poroča El Bernabeu, naj bi bila temu kriva slaba forma ter polurna zamuda na enega od treningov. Randolph je v končnici španskega prvenstva igral povprečno 12 minut in dosegel 3,6 točke.

Randolph, ki je imel pogodbo z Real Madridom do 2020 (z možnostjo odhoda v ligi NBA), je bil tretji najvišje plačani igralec Real Madrida. Poleg slovenskega reprezentanta Klemna Prepeliča, ki je že vse od lanskega evropskega prvenstva želja Pabla Lasa, naj bi v Madrid prišel tudi Argentinec Gabriel Deck, ki bo imel zahtevno nalogo, zakrpati vrzel po odhodu Luke Dončića.

Član zlate slovenske reprezentance iz Turčije tako kot Luka Dončić ne bo igral za Slovenijo v tretjem ciklusu kvalifikacij za SP, v katerem bodo varovanci Rada Trifunovića gostili Španijo in Črno goro.

Komentarji: