Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija

Brezskrbnost pri spletnem nakupovanju in na potovanju

S plačilno kartico Mastercard World v brezskrben dan.
Med ugodnostmi, ki bogatijo potovalno izkušnjo, pa plačilna kartica Mastercard World omogoča brezplačno storitev hitrega prehoda na številnih letališčih po svetu. FOTO: Mastercard
Med ugodnostmi, ki bogatijo potovalno izkušnjo, pa plačilna kartica Mastercard World omogoča brezplačno storitev hitrega prehoda na številnih letališčih po svetu. FOTO: Mastercard
18. 5. 2023 | 13:39
2:03

Spletno nakupovanje postaja vse bolj priljubljeni trend, ki osvaja srca potrošnikov po vsem svetu. Če ga še niste preizkusili ali je od zadnjega raziskovanja pestre spletne ponudbe minilo že nekaj časa, vam predlagamo, da se udobno namestite v svoj naslanjač, si privoščite trenutek zase in se podate na nepozabno nakupovalno dogodivščino. S plačilno kartico Mastercard World lahko svoje nakupovalne želje izpolnite le z nekaj kliki miške. Enostavno, brezhibno in predvsem varno.

Mastercard World imetnikom omogoča brezplačno aktivacijo zavarovanja spletnih nakupov, ki velja tudi v primeru kraje ali nastale škode. Ne glede na to, ali ste strasten modni navdušenec, tehnološki guru ali ljubitelj umetnosti, pa vam je z vsakim nakupom zagotovljena tako podaljšana garancija kot tudi garancija najugodnejše cene za spletne nakupe, s katero boste pri spletnem nakupovanju vedno deležni najboljše možne ponudbe za izbrani izdelek. 

Med ugodnostmi, ki bogatijo potovalno izkušnjo, pa plačilna kartica Mastercard World omogoča brezplačno storitev hitrega prehoda na številnih letališčih po svetu. Tako se boste z lahkoto izognili gneči in dolgim čakalnim vrstam, obenem pa še vedno sledili zastavljenemu urniku, ne glede na to, ali ste v naglici med poslovnimi sestanki ali pa si želite sproščenega začetka počitniškega oddiha.

Naj bo plačilna kartica Mastercard World vaš zvesti spremljevalec na vseh vaših poteh!


Naročnik oglasne vsebine je Mastercard®

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine