Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Kulinarika

Skrivnosti slovenske gastronomije v novi prestižni reviji OK magazin

Odkrijte edinstvene zgodbe in navdihujoče ustvarjalce, ki slovensko gastronomijo dvigujejo na svetovno raven – z OK magazinom boste vedno korak pred trendi.
OK magazin sodi v družino priljubljene priloge Odprta kuhinja. FOTO: Sonja Ravbar
OK magazin sodi v družino priljubljene priloge Odprta kuhinja. FOTO: Sonja Ravbar
V. S.
23. 6. 2025 | 10:06
23. 6. 2025 | 10:06
1:49

Pod okriljem medijske hiše Delo in priljubljene Odprte kuhinje je 29. maja 2025 izšla nova prestižna revija OK magazin, posvečena prepletu hrane in kulture. OK magazin slovensko gastronomijo postavlja na zemljevid svetovnih kulinaričnih biserov.

OK magazin na enem mestu združuje zgodbe o kreativnih industrijah, umetniškem izročilu in naravnih danostih, ki skupaj ustvarjajo bogato kulinarično dediščino naše države.

 

Za prvo izdajo revije OK magazin, ki obsega 160 strani, so besedila prispevali številni priljubljeni avtorji. FOTO: OK magazin
Za prvo izdajo revije OK magazin, ki obsega 160 strani, so besedila prispevali številni priljubljeni avtorji. FOTO: OK magazin
Ko se hrana sreča s kulturo in ustvarjalnostjo

V ekskluzivnih intervjujih, reportažah in poglobljenih prispevkih odkrivamo, kako kultura oblikuje okus Slovenije in ji daje poseben pečat, ki navdušuje tako domače kot tuje ljubitelje dobre hrane.

Revija nadaljuje uspešno tradicijo Odprte kuhinje, hkrati pa na digitalnem portalu delo.si odpira novo poglavje življenjskega sloga s svežimi vsebinami, ki združujejo gastronomijo, umetnost in kulturo. V spomladanskem delu se lahko pripravite na izjemne zgodbe, ki osvetljujejo prebojne dosežke slovenske gostinske scene in njeno mednarodno prepoznavnost.

 

 

Sorodni članki

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine