Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija

Myrkl je ključna sestavina zabavnih poletnih večerov

Myrkl je revolucionarno prehransko dopolnilo, ki vam pomaga, da se jutro po navijanju zbudite sveži.
FOTO: Myrkl
FOTO: Myrkl
21. 6. 2024 | 11:31
21. 6. 2024 | 11:31
2:23

Prihod sončnih in toplih poletnih dni pomeni več druženja, zabave in preživljanja časa na prostem. Poleg tega nas bo to poletje tresla navijaška mrzlica, saj se je začelo evropsko prvenstvo v nogometu. Čaka nas razburljiv mesec, in sicer ne glede na to, ali boste pred televizijskimi zasloni doma v krogu družine in prijateljev ali pa si boste ogledali tekmo v najljubši kavarni.

Zmerno uživanje pijač ob druženju, praznovanju in prazniku je del tudi naše kulture. Myrkl je prehransko dopolnilo z visokoučinkovito mešanico dobrih bakterij (Bacillus Subtilis in Bacillus Coagulans), obogateno z L-cisteinom in vitaminom B12. Vitamin B12 ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in prispeva k delovanju živčnega sistema, sproščanju energije pri presnovi in normalnemu psihološkemu delovanju.

To je koristno zlasti za vse tiste z veliko obveznostmi, od katerih si ne utegnejo oddahniti, kot so mladi starši ali poslovneži.

Za svežino in energijo naslednji dan vzemite dve kapsuli pred pijačo.

Bodite sveži naslednji dan

AB001™ je mešanica visokoučinkovitih bakterij (predvsem Bacillus Subtilis in Bacillus Coagulans), obogatena z L-cisteinom in vitaminom B12.

Vse sestavine izdelka so potrjene kot varne v skladu s predpisi Evropske agencije za varnost hrane (EFSA).

Myrkl in AB001™ sta rezultat tridesetletnih raziskav in razvoja švedskega farmacevtskega podjetja De Faire Medical (DFM), osredotočenega na razvijanje revolucionarnih prehranskih dopolnil.

Več informacij najdete na povezavi https://doclabor.si/myrkl/.

 


Naročnik oglasne vsebine je InnoPharma d.o.o.

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine