Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Dom in družina

V ospredju je kruh, tukaj želimo biti najboljši

Eno največjih prehrambnih podjetij, ki je od leta 2015 v lasti hrvaške Podravke, ima novo vodstvo. Nadzorni svet je za novo direktorico imenoval Karmen Pangos.
V Žitu so se novim razmeram prilagodili v proizvodnji, administraciji, pri prodaji in izdelkih. Najbolj prodajane znamke kruha so zapakirali v folijo, na trg so dali mešanico mok za hitro peko kruha doma in v trgovine poslali izdelke za dopeko. FOTO: Uroš Hočevar
V Žitu so se novim razmeram prilagodili v proizvodnji, administraciji, pri prodaji in izdelkih. Najbolj prodajane znamke kruha so zapakirali v folijo, na trg so dali mešanico mok za hitro peko kruha doma in v trgovine poslali izdelke za dopeko. FOTO: Uroš Hočevar
14. 11. 2020 | 06:00
14. 11. 2020 | 10:59
24:25
Menedžerka in dobra poznavalka prehrambne industrije je na položaju generalnega direktorja zamenjala Janeza Bojca, ki je družbo vodil od leta 2012, in jo kot solastnik tudi pomagal pripeljati v hrvaške roke. Nedavno pa se mu je iztekel mandat. Karmen Pangos je v podjetje prišla s položaja direktorice Kraša Slovenija, a je v Žitu že delala v letih 2010–2017 kot direktorica izvoza in prodaje. Prej je izkušnje nabirala na (vodstvenih) položajih na področju prodaje v Drogi Portorož, Drogi Kolinska in Trgoavtu. Vzporedno je znanje in kompetence nadgrajevala s samoizobraževanjem in samorazvojem. »Bolj ko imaš odgovorne vloge v življenju in poslu, bolj moraš biti pripravljen nanje,« poudari. 

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine