Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Sobotna priloga

Z glavo v pesku

Zunanja ministrica nabira obiske in dogodke, ki so brez haska. Predsednik vlade se šopiri s priznanjem Palestine, ki ga ni.
Od državne proslave ob dvajsetletnici vstopa v Evropsko unijo v Novi Gorici, ko je Robert Golob šokiral z izjavo »Slovenija je danes priznala Palestino«, gledamo hvalisanje z nečim, česar ni.

FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
Od državne proslave ob dvajsetletnici vstopa v Evropsko unijo v Novi Gorici, ko je Robert Golob šokiral z izjavo »Slovenija je danes priznala Palestino«, gledamo hvalisanje z nečim, česar ni. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
25. 5. 2024 | 05:00
26. 5. 2024 | 07:01
9:18

V kolumni preberite:

Sredi mandata v varnostnem svetu, ko si slovenska diplomacija umišlja, da doživlja zunanjepolitični klimaks in so vse ostale teme postale premajhne zanjo, ko sedi v Palači narodov za omizjem velikih in je tako rekoč popek sveta, ko predsednik vlade poziva evropske voditelje, naj vendar priznajo Palestino, kakor jo je priznala Slovenija, čeprav Slovenija tega ni naredila, se je zgodila neka neprijetnost. Izgubljena je še ena slovenska tožba pred mednarodnim sodiščem.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine