Objavljen razpis za izdelavo popisa del za izgradnjo drugega tira

Projekt drugega tira se nadaljuje, tokrat je na vrsti projektni del
Fotografija: Konec izvlečnega tira, oziroma začetek drugega tira Divača - Koper, Slovenija 25.avgusta 2017 [Drugi tir,izvlečni tir,Slovenske železnice,železniški tiri,vlaki,lokomotive,Divača,Koper,Slovenija] Foto Jure Eržen/delo
Odpri galerijo
Konec izvlečnega tira, oziroma začetek drugega tira Divača - Koper, Slovenija 25.avgusta 2017 [Drugi tir,izvlečni tir,Slovenske železnice,železniški tiri,vlaki,lokomotive,Divača,Koper,Slovenija] Foto Jure Eržen/delo

Na portalu javnih naročil, v evropskem uradnem listu in na spletni strani družbe 2TDK je objavljen razpis za izdelavo projektne dokumentacije PZI v BIM okolju (modeliranje v tridimenzionalni arhitekturi) za izgradnjo drugega tira železniške proge Divača-Koper. S projektom za izvedbo (PZI) se bo lahko naredil zanesljiv popis del za pridobitev primerljivih ponudb izvajalcev, so sporočili iz podjetja 2TDK, ki vodi projekt.

Osnova za izdelavo projektne dokumentacije PZI je že izdelana dokumentacija za pridobitev gradbenega dovoljenja (PGD), ki je na ogled na spletni strani 2TDK.

Rok za oddajo ponudbe je 35 dni, šest mesecev pa je rok za izvedbo celotne projektne dokumentacije PZI. Zahtevane reference pa so razvidne v razpisni dokumentaciji.

Kot smo poročali, se pripravljalna dela za dostopne ceste še niso začela, ker ni sprejet investicijski načrt.
 

Preberite še:

Komentarji: