Predstavitvena informacija

Januar 2020 bo manj depresiven

Ko mine razgibanost veselega decembra, nastopi januarski blues.
Fotografija: V Stožicah bo zavladala magija. FOTO: Kreativno mesto
Odpri galerijo
V Stožicah bo zavladala magija. FOTO: Kreativno mesto

A vsaj pri nas bo manj očiten, saj se v Ljubljani obeta spektakel. Ta bo navdušil mlado in staro in bo tako nepozabno doživetje za vso družino. Na njem se bosta prepletla magija in vragolije v zraku.

Zvezda večera bo prvi hipnočarovnik na svetu
Imad Magician je odraščal v Maroku, kjer se je rodil španski materi in maroškemu očetu. V mladosti je bila njegova strast plesanje hiphopa in street dancea, ob študiju v Nemčiji pa se je zagrel za čarovnijo. Tam je svoje nenavadne sposobnosti začel razvijati in jih sčasoma toliko izpopolnil, da je s svojimi triki začel osvajati svet in požel mnogo navdušenih pa tudi presenečenih odzivov. Njegovi triki namreč gledalce včasih tako presunejo, da težko verjamejo svojim očem. Slovenski publiki se bo predstavil s še nikoli videnimi triki, ki jih ne smete zamuditi.

Imad Magician je prvi hipno čarovnik na svetu. FOTO: Kreativno mesto
Imad Magician je prvi hipno čarovnik na svetu. FOTO: Kreativno mesto


Si upate postati del čarovnije?
Ob Imadu Magicianu bo nastopil tudi Luka Vidović, hrvaški čarodej z odličnim čutom za ljudi. Njegov smisel za humor in pozitivna energija sta nalezljiva, zato hitro očara in spravi v smeh še tako zahtevno publiko. Njegova predstava, polna zabavnih trikov, bo privlačna za vse družinske člane, od otrok do dedkov in babic. Luka ima tudi navado, da interaktivno komunicira s publiko in neredko k sebi na oder povabi katerega od gledalcev. Če imate radi izzive in boste dobili priložnost, da mu asistirate pri katerem izmed trikov, se le opogumite in se mu pridružite. 

V Stožicah tudi svetovni prvaki v akrobatskem zabijanju
Le kdo še ni slišal za domačo akrobatsko skupino Dunking Devils, ki publiki tako v dvoranah po vsem svetu kot na družbenih omrežjih jemlje sapo s svojimi atraktivnimi zabijanji? Njeni začetki segajo v leto 2004, ko je družba prijateljev, ljubiteljev športa in adrenalina, med premori gimnazijskih košarkarskih tekem zabavala obiskovalce. Kljub neposrečenim začetkom, zaradi katerih so jih poimenovali Šah mat, so s trdim delom in jasno vizijo posegali vse višje. Družijo jih ekipni duh, iznajdljivost in drznost. Danes se lahko pohvalijo s 60-člansko ekipo, odmevnimi nastopi in akcijami, naslovom svetovnih prvakov v akrobatskem zabijanju, nastopom na svetovnem prvenstvu v košarki ... Pred kratkim so dvakrat napolnili Halo Tivoli, tokrat pa bodo osvojili Stožice. Zagotavljamo vam, da vas njihove točke ne bodo pustile ravnodušnih!


Na koncu bo zavladala popolna tema
Z gledaliških predstav smo navajeni, da ob koncu predstave, preden nastopajoči skupaj stopijo na oder, da se priklonijo občinstvu, luči počasi ugašajo. Tudi v Stožicah bo nastopila popolna tema. A pozor – ko boste evforično ploskali Dunking Devilsom in mislili, da morate žal že kmalu domov, boste deležni edinstvenega plesa osvetljenih teles, ki jih izvaja LED MOTION. Česa takšnega gotovo še niste videli, zato se vam bo ta nastop globoko vtisnil v spomin.