Izdal bo knjigo, ki bo razkrila levičarske politične elite

Najstarejši sin ameriškega predsednika se je podal v pisateljske vode.
Fotografija: 41-letni Donald Trump mlajši je najstarejši predsednikov sin in njegov goreči podpornik. FOTO: Carlos Barria/Reuters
Odpri galerijo
41-letni Donald Trump mlajši je najstarejši predsednikov sin in njegov goreči podpornik. FOTO: Carlos Barria/Reuters

»Levičarske politične elite nočejo, da jo preberete!« je o svoji najnovejši knjigi na twitterju zapisal Donald Trump mlajši. Knjiga z naslovom v smislu Kako levica uspeva v lažeh (Triggered: How the Left Thrives on Hate and Wants to Silence) bo v ameriških knjigarnah petega novembra letos, izdala pa jo bo založniška hiša Center Street, ki je med drugim objavila dela konservativnih avtorjev, kot sta nekdanji predsednik predstavniškega doma Newt Gingrich in televizijska novinarka Gretchen Carlson.




»Trump mlajši razkriva zvijače, s katerimi levica blati desničarje« in »v knjigi ni politične korektnosti« sta le ena od sloganov, s katerimi založba oglašuje novo knjigo. Kot poroča Guardian, bo v njej avtor zajel vse od njegovih poletnih dopustov, ki jih je kot otrok preživljal pri sorodnikih v nekdanji socialistični Čehoslovaški, kjer si je menda izostril politični čut, do velikih političnih dosežkov njegovega očeta v Beli hiši.


Že tretja knjiga po volitvah


To bo že tretja knjiga po vrsti, ki jo bo izdal kakšen član družine Trump od zmage na volitvah leta 2016. Maja leta 2017 je Ivanka Trump izdala uspešnico Women Who Work (Ženske, ki delajo), oktobra istega leta pa je Ivana Trump, nekdanja predsednikova soproga, izdala knjigo z naslovom Raising Trump (Vzgajati Trumpe)

41-letni Donald Trump mlajši je najstarejši predsednikov sin in njegov goreči podpornik. Po očetovi zmagi na volitvah je prevzel vodenje poslovnega imperija.

Komentarji: