Voščena Meghan Markle

V muzeju Madame Tussauds v Londonu so danes odkrili voščeno lutko ameriške igralke Meghan Markle, zaročenke princa Harryja.
Objavljeno
09. maj 2018 15.38
Posodobljeno
10. maj 2018 13.41
Voščena Meghan Markle. FOTO: Toby Melville/Reuters
Ti. L., STA
Ti. L., STA
V muzeju Madame Tussauds v Londonu so danes odkrili voščeno lutko ameriške igralke Meghan Markle, ki bo kmalu stopila pred oltar z britanskim princem Harryjem. V muzeju stoji ob svojem ženinu, javnost pa si bo par lahko ogledala šele na dan njune poroke, 19. maja.

image
Skoraj prava pince Harry in Meghan Markle. FOTO: Toby Melville/Reuters


Meghan in Harry, ki so ga za to priložnost nekoliko spremenili, sta oba oblečena v prepoznavna oblačila, ki sta jih nosila na dan oznanitve zaroke. Princ v modri obleki, njegova zaročenka pa v obleki smaragdno zelene barve. Na njeni roki se sveti tudi replika zaročnega prstana.

image
Kot je sporočil vodja muzeja v Londonu Edward Fuller, vznemirjenje pred poroko dosega vrhunec in prejemali so vse več vprašanj, kdaj bodo končno postavili na ogled Meghanino lutko. FOTO: Daniel Leal-olivas/Afp


Vodja muzeja v Londonu Edward Fuller je sporočil, da vznemirjenje pred poroko dosega vrhunec in da so prejemali vse več vprašanj, kdaj bodo končno postavili na ogled Meghanino lutko. »Tam zunaj je veliko ljubezni za Meghan in Harryja,« je dejal in dodal, da želijo povabiti britansko javnost, naj se paru pri njih pridružijo pri praznovanju poroke, poroča BBC.

Bližajoči poroki se je poklonil tudi zabaviščni park Legoland v Windsorju, ki je v ta namen iz malo manj kot 40.000 kock sestavil Windsorski grad, na katerem bo poroka. Grad je osmim sestavljavcem vzel 592 ur. V njem sta tudi deset centimetrov visoka in iz 60 kock sestavljena Meghan v poročni obleki in princ Harry.

image
V Legolandu v Windsorju so iz skoraj 40.000 kock sestavili Windsorski grad. FOTO: Daniel Leal-olivas/Afp