Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija

Kako poleti ohraniti prijetno temperaturo bivalnega prostora

Zunanja toplotna zaščita bo poskrbela, da bo bivanje v mansardi udobnejše.
FOTO: VELUX
FOTO: VELUX
5. 7. 2024 | 10:36
5. 7. 2024 | 10:36
3:55

Zaradi visokih temperatur se lahko naš dom spremeni v prostor, kjer je neprijetno bivati, delati ali počivati. Svetujemo vam, da poskrbite za najboljšo obrambo pred žgočim soncem v svoji mansardi in se izognete visokim računom za elektriko.

Temperaturo v sobi lahko znižate tudi za več kot 5 °C

FOTO: VELUX
FOTO: VELUX

Izdelki za zunanjo zaščito strešnih oken so zasnovani tako, da blokirajo sončne žarke, še preden pridejo do oken, zaradi česar učinkovito znižujejo notranjo temperaturo in ohranjajo dom prijeten za bivanje. Z zunanjimi roletami za strešna okna VELUX lahko v sobi poleti znižate notranjo temperaturo za do 5,2 °C* in izboljšate toplotno izolacijo strešnega okna za do 17 %. S tem boste zagotovili, da bo vaš dom ostal pomirjujoča oaza, v kateri bo prijetno delati in počivati.

Kako znižati račune za elektriko

FOTO: VELUX
FOTO: VELUX

Zaradi robustnega aluminijastega ščita zunanje rolete VELUX zdržijo v vseh vremenskih razmerah, tudi bolj ekstremnih, in dodatno ščitijo pred vlomi. Prav tako zmanjšujejo hrup dežja ob poletnih nevihtah za do 7 dB in tako zagotavljajo popoln počitek, kadar koli ga potrebujete.

Poleg vsega naštetega pa znižujejo tudi račune za elektriko, saj se zaradi zunanjih rolet poleti začnemo bistveno manj zanašati na klimatsko napravo in pozimi na gretje. K dodatnim prihrankom pripomore tudi sistem VELUX ACTIVE with NETATMO, ki samodejno spremlja kakovost zraka in temperaturo ter ohranja notranjo klimo svežo in zdravo. Rešitev za pametni dom je zasnovana tako, da samodejno prilagaja količino dnevne svetlobe in svežega zraka v vašem domu. Senzor notranje klime meri  temperaturo, vlažnost in kakovost zraka (ravni CO2) v prostoru ter odpira ali zapira okna, notranja senčila ali zunanje rolete ter tako zagotavlja optimalno notranjo klimo.

Zunanje rolete lahko namestite, ko so strešna okna že vgrajena

FOTO: VELUX
FOTO: VELUX

Eden od pogostih pomislekov pri nakupu rolet in senčil je zahtevnost montaže, vendar je ta popolnoma odveč, saj je postopek v resnici enostaven, če ga zaupate izkušenim monterjem. V podjetju VELUX vam bodo z veseljem svetovali in priporočili primerne strokovnjake. Zunanje rolete je sicer mogoče namestiti tudi po tem, ko so vaša strešna okna že vgrajena.

Nikoli ni prepozno, da poskrbite za svoje udobje

FOTO: VELUX
FOTO: VELUX

Kako vroče je lahko v našem domu, se pogosto zavemo šele takrat, ko nas zadene prvi poletni vročinski val. Vendar nikoli ni prepozno, da poskrbimo za svoje udobje in si zagotovimo prijetno bivanje doma. Namesto sončnih očal in ventilatorjev si letos privoščite zunanje rolete VELUX.

Če ne veste, kaj izbrati, vam bodo z veseljem pomagali strokovnjaki podjetja VELUX, ki bodo poskrbeli za najprimernejšo rešitev. Naročite se na brezplačni osebni posvet.


* Podatki so bili pridobljeni s simulacijo južno orientirane sobe v stanovanju v Ljubljani (Bežigrad), kjer so nameščena strešna okna VELUX GGL MK06 0070 (780 x 1178 mm). Meritve so se izvajale v juliju in avgustu 2023 za potrebe študije o učinkoviti zaščiti prostorov pred pregrevanjem.


Naročnik oglasne vsebine je Velux

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine