Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Slovenija

Tik pred volivami SDS zahteva sklic izredne seje

Za sejo so na 25 straneh kritično analizirali delo vlade v zadnjih dveh letih. Kolegij predsednice državnega zbora bo gradivo obravnaval jutri.
Prvak SDS Janez Janša bo izredno sejo parlamenta uporabil za kritiko vlade tik pred začetkom predčasnega glasovanja za evropske volitve.

FOTO: Dejan Javornik
Prvak SDS Janez Janša bo izredno sejo parlamenta uporabil za kritiko vlade tik pred začetkom predčasnega glasovanja za evropske volitve. FOTO: Dejan Javornik
27. 5. 2024 | 05:00
27. 5. 2024 | 19:45
4:04

V nadaljevanju preberite:

SDS še naprej diktira tempo koaliciji – od zaprisege aktualne vlade je namreč vložila šest interpelacij. Uspela je z zahtevo za ustanovitev preiskovalne komisije za Gen-i ter Golobovo podjetje Star Solar. Tik pred začetkom predčasnega glasovanja na evropskih volitvah – to bo potekalo prihodnji teden v torek, sredo in četrtek – zdaj zahteva še sklic izredne seje, za katero so na petindvajsetih straneh kritično analizirali delo vlade v zadnjih dveh letih. Priporočila bo predstavil predsednik SDS Janez Janša. SDS zdaj z zaskrbljenostjo ugotavlja, da se je stanje v Sloveniji v času aktualne vlade poslabšalo.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine