Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

Dodatne skrbi za vodjo Mercedesa

Za Tota Wolffa, ki ni zadovoljen z dosedanjim izkupičkom v letošnji sezoni formule 1, se niti družinske počitnice niso začele najbolje.
Totu Wolffu v zadnjem obdobju ni do smeha. FOTO: Hamad I Mohammed/Reuters
Totu Wolffu v zadnjem obdobju ni do smeha. FOTO: Hamad I Mohammed/Reuters
9. 8. 2023 | 16:23
9. 8. 2023 | 16:34
1:39

Mercedesovemu moštvu tudi v letošnji sezoni formule 1 nikakor ne gre po načrtih in željah. Britanski zvezdnik Lewis Hamilton po 12. postaji (od 22) v skupni razvrstitvi zaseda šele četrto mesto (z velikim zaostankom za vodilnim nizozemskim šampionom Maxom Verstappnom), njegov ekipni kolega in rojak George Russell pa je komaj šesti.

Toto Wolff s sinom Jackom FOTO: Instagram S. W.
Toto Wolff s sinom Jackom FOTO: Instagram S. W.

V vodstvu nemškega moštva, ki ga v konstruktorskem seštevku od prvouvrščenega Red Bulla loči že 256 točk, z doseženim seveda nikakor niso zadovoljni. »Stakniti moramo glave in čim prej izvesti določene izboljšave,« je pred enomesečnim premorom (naslednja dirka bo na sporedu 27. t. m. v Zandvoortu) poudaril vodja Mercedesove ekipe Toto Wolff.

Kot da slabše predstave Hamiltona in Russlla ne bi bile dovolj, se za 51-letnega Avstrijca niti oddih ni začel najbolje. »Štart v poletne počitnice je bil poln akcije. Zadnja fotografija kaže, kako se je za Tota končal spust z gorskim kolesom,« je Wolffova žena Susie na družbenem omrežju instagram pripisala k fotografijam z družinskega dopusta. Na zadnji je videti Tota (s sinom Jackom), ki ima levo roko v mavčni oblogi. Poškodoval si jo je pri grdem padcu s kolesom.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine