Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Brat Paula Pogbaja skupaj s tremi osumljenci v pridržanju

Odvetnik Mathiasa Pogbaja je dejal, da njegov klient zanika kakršnokoli vpletenost v izsiljevanje.
Paul Pogba (desno) z bratom Mathiasom pred tekmo zvezd v francoskem Toursu decembra leta 2019. FOTO: Guillaume Souvant/AFP
Paul Pogba (desno) z bratom Mathiasom pred tekmo zvezd v francoskem Toursu decembra leta 2019. FOTO: Guillaume Souvant/AFP
Š. R., STA
14. 9. 2022 | 19:52
1:38

Francoza Mathiasa Pogbaja, v letu 2021 za nekaj mesecev člana slovenskega nogometnega prvoligaša Tabora iz Sežane, so francoske oblasti skupaj s trojico drugih pridržale zaradi preiskave o izsiljevanju Paula Pogbaja, mlajšega Mathiasovega brata in zvezdnika Juventusa ter francoske reprezentance, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Odvetnik Mathiasa Pogbaja Richard Arbib je dejal, da njegov klient zanika kakršnokoli vpletenost v izsiljevanje, ki ga je prijavil Paul Pogba. Slednji pravi, da je žrtev več milijonov evrov vrednega izsiljevanja gangsterjev, v katerega je po mnenju Paula Pogbaja vpleten tudi njegov brat.

Sodeč po virih blizu Pogbajevi družini, AFP navaja, da od Paula Pogbaja zahtevajo velike zneske denarja, če se želi slednji izogniti objavi »spornih« videoposnetkov.

Mathias Pogba je sicer 27. avgusta na spletu objavil videoposnetek, v katerem v francoščini, italijanščini, angleščini in španščini obljublja »velika razkritja« o zdajšnjem nogometašu italijanskega velikana Juventusa.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine