Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija

Nenadni izdatki ali uresničitev želja – s pravim financiranjem gre lažje!

V SKB banki velja: »Vi veste, kaj, mi vemo, kako!« Rešite se iz zagate ali uresničite svoje želje s financiranjem, ki ustreza prav vam.
Uresničite svoje sanje s financiranjem SKB banke. FOTO: SKB Banka
Uresničite svoje sanje s financiranjem SKB banke. FOTO: SKB Banka
27. 3. 2023 | 14:53
27. 3. 2023 | 15:00
1:56

Življenje nenehno preseneča in marsikatere finančne izdatke lahko rešimo s SKB edinstvenim potrošniškim kreditom, pri katerem z višino kredita pada obrestna mera. Enostavno in hitro vam ga odobrijo s fiksno ali spremenljivo obrestno mero in z upoštevanjem večine vaših prilivov na osebni račun. Do 82 mesecev ga lahko pridobite brez zavarovanja in stroškov odobritve.

FOTO: SKB Banka
FOTO: SKB Banka

Imate pa možnost imeti tudi skritega asa vedno v rokavu s kreditno kartico Visa z obročnim odplačevanjem. Z njo lahko vsakodnevno nakupujete v trgovinah in po spletu s številnimi ugodnostmi in popusti. Omogoča vam kredit brez obresti, porabo pa plačate le enkrat mesečno. Nakup nad 50 EUR lahko tudi poljubno razdelite na 2 do 24 obrokov in plačate le strošek posameznega obroka po veljavnem ceniku.

Če pa načrtujete nakup, gradnjo ali prenovo, bodo s SKB stanovanjskim kreditom s fiksno obrestno mero do 25 let in s spremenljivo do 30 let vaše ideje postale pravi dom.


Naročnik oglasne vsebine je SKB banka

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine