Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija

Groupama zavarovalnica – globalne izkušnje bogatijo domači trg

Gre za enega najresnejših subjektov v svetovnem zavarovalništvu z več kot 120-letno tradicijo življenjskih in neživljenjskih zavarovanj.
Groupama zavarovalnica v Sloveniji in svetu prinaša kakovosten, pošten in konkurenčen zavarovalniški produkt. FOTO: Groupama
Groupama zavarovalnica v Sloveniji in svetu prinaša kakovosten, pošten in konkurenčen zavarovalniški produkt. FOTO: Groupama
19. 2. 2024 | 16:21
29. 2. 2024 | 12:32
3:19

Groupama zavarovalnica je ena vodilnih evropskih družb na svojem področju delovanja in članica ene največjih francoskih ter nasploh najstarejših in najpomembnejših evropskih zavarovalniških skupin – Skupine Groupama.

Gre za enega najresnejših subjektov v svetovnem zavarovalništvu, ki z več kot 120-letno tradicijo življenjskih in neživljenjskih zavarovanj skrbi za 13 milijonov zavarovancev v 12 državah na treh celinah. Z nenehnim razvojem inovativnih in trajnostnih produktov, ki so prilagojeni potrebam strank in so na voljo po tradicionalnih, bančnih in digitalnih prodajnih kanalih v skladu s potrebami trga, ustvarja dodano vrednost za zavarovance. Groupama zavarovalnica tako v Sloveniji kot v drugih državah prinaša kakovosten, pošten in konkurenčen zavarovalniški produkt ter potrjuje tisto, kar jo razlikuje od drugih – partnerski odnos, enak standard storitev v vseh državah in družbena odgovornost pri zagotavljanju varnosti zavarovancem.

FOTO: Groupama
FOTO: Groupama

Širok portfelj inovativnih zavarovalniških produktov in storitev za različne segmente strank vključuje različne police življenjskih in neživljenjskih zavarovalnih produktov, avtomobilsko odgovornost, polni in delni kasko, zavarovanje premoženja in odgovornosti, zavarovanje za primer nesreče, življenjska zavarovanja, potovalno zdravstveno zavarovanje ter posebne pakete in različna kritja, prilagojena poslovanju pravnih oseb.

FOTO: Groupama
FOTO: Groupama
Te produkte Groupama zavarovalnice je mogoče skleniti v regijskih centrih v Zagrebu, Splitu, na Reki, v Zadru in Veliki Gorici, medtem ko so produkti v Varaždinu in Osijeku v pripravi, pa tudi prek mreže 110 poslovalnic OTP banke in več kot sto zunanjih distribucijskih agencij. Na slovenskem trgu smo dosegljivi prek mreže poslovalnic bank SKB in NKBM, kmalu pa bomo začeli odpirati lastne regijske centre in vzpostavljati partnerske odnose z distribucijskimi agencijami. Več o zavarovalnih produktih Groupama zavarovalnice in razpoložljivosti v prodajni mreži si lahko pogledate na www.groupama.hr oziroma www.groupama.si.

S kombinacijo znanja, virov in inovativnih rešitev naše skupine ter domačih strokovnjakov na Hrvaškem in v Sloveniji uspešno gradimo učinkovit in dinamičen poslovni model, ki bo trdna opora našim strankam in partnerjem. Verjamemo, da bo Groupama s tem ne le obogatila lokalne zavarovalniške trge, temveč tudi prispevala k splošnemu gospodarskemu razvoju.


Naročnik oglasne vsebine je Groupama

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine