TV namigi: Kavarniška gospoda, Gasilci v Chicagu, Izgubljena reka

Nocoj premiera še enega peresno lahkega filma Woodyja Allena, s četrto sezono se vračajo priljubljeni gasilci, pozno zvečer pa še režijski prvenec Ryana Goslinga.
Fotografija: Kavarniška gospoda (Café Society). Foto Tvs
Odpri galerijo
Kavarniška gospoda (Café Society). Foto Tvs

Sreda, 23. januarja

 

Kavarniška gospoda: TVS 1 ob 20.05 (Premiera)

Vikendova ocena: 3 (od 5)


Café Society. ZDA, 2016. Režija: Woody Allen. Igrajo: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Steve Carell, Blake Lively. Komedija/drama. 96 minut.
Trideseta leta prejšnjega stoletja. Bobby (Eisenberg), sin draguljarja iz New Yorka, se preseli v Hollywood in v službi pri stricu (Carell) spozna očarljivo tajnico Vonnie (Stewart), v katero se takoj zaljubi. A Vonnie že ima ljubimca in njuna zgodba se konča z Bobbyjevim zlomljenim srcem in vrnitvijo v New York. Tam prevzame vodenje nočnega kluba, kjer spozna prikupno Veronico (Lively) in se z njo poroči. A njegova pot se vedno znova križa z Vonniejino ...

Še en lahkoten film, hermetično zaprt v svojem majhnem vesolju, preigrava že znane Allenove vzorce, ki ga pred postanostjo ne more rešiti niti res navdihnjena igra Kristen Stewart. 

Woody Allen, ki ga je posvojena hčerka Dylan Farrow obtožila spolne zlorabe, se je pred dobrim mesecem znašel v medijih, ko je igralka in nekdanja manekenka Christina Engelhardt v intervjuju povedala, da je imela z Woodyjem afero, ko je bila stara 16 let. To je verjetno eden od razlogov, da zadnjega Allenovega filma A Rainy Day in New York Amazon, ki ga je produciral, noče predvajati.
 

Gasilci v Chicagu: Pop TV ob 22.25 



Chicago Fire. ZDA, 2015. 4. sezona. 1. del. Igrajo: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Eamonn Walker. Nanizanka. 
S četrto sezono se vrača priljubljena ameriška serija o gasilcih in reševalcih gasilske postaje številka 51 v Chicagu.

Casey sodeluje v skrivni operaciji s policijo, da bi razkrinkali mrežo prekupčevalcev z ljudmi, ki se vrti okoli sumljivih poslov v striptiz klubu. Severide se znajde v nezavidljivem položaju na delovnem mestu, Dawsonova pa ugotavlja, da se bo njeno življenje spremenilo. Na postajo pride nov kandidat ...
   

Izgubljena reka: Planet 2 ob 22.45 

Vikendova ocena: 3 (od 5)

Izgubljena reka
Izgubljena reka


Lost River. ZDA, 2015. Režija: Ryan Gosling. Igrajo: Christina Hendricks, Iain De Caestecker, Saoirse Ronan, Matt Smith. Fantazijska drama. 95 minut.
Režijski in scenaristični prvenec igralca Ryana Goslinga priča o tem, da ima raznolike talente, a prvenec še ne sodi med nujne oglede ...

Mati samohranilka pride v temno podzemlje, kjer se začne njen boj za dom in družino. Medtem pa njen najstniški sin najde cesto, ki vodi v skrivno podvodno mesto. Med temelji opustelega mesta se skrivajo nevarnosti in presenečenja, ki bodo preizkušale vzdržljivost in ljubezen celotne družine.

Komentarji: