TV namigi: Kmetija – finale, Vojna, Prijatelji ...

Na Pop TV vas čaka finale resničnostnega šova Kmetija, na TVS vojna drama, na Brio pa se vračajo slavni Prijatelji s prvimi desetimi epizodami prve sezone.
Fotografija: Kmetija Finale Foto Press
Odpri galerijo
Kmetija Finale Foto Press

Sobota, 15. decembra


Kmetija – finale: Pop TV ob 20.00


Slovenija, 2018. Voditeljica: Natalija Bratkovič. Resničnostni šov. Prenos.
Po 55-dnevnem bivanju na kmetiji v Prekmurju je za štiri finaliste na vrsti še sklepni del, ko bo jasno, kdo bo veliki zmagovalec in prejemnik nagrade 50 tisoč evrov. Zanjo se bodo potegovali Denis Toplak, Franko Bajc, Nik Triler in Aneta Andollini. Nik je edini finalist brez izkušenj z resničnostnimi šovi, medtem ko so drugi trije že tekmovali v njih, Denis pa je celo že zmagal.
Finale bo v živo potekal v studiu Pop TV. Finaliste bodo pričakali porotniki, torej vsi izpadli tekmovalci sezone, svoje bo povedala tudi gospodarica Nada Zorec. Za svojega favorita pa bodo lahko glasovali tudi gledalci.


Vojna: TV SLO 1 ob 22.15 

Vikendova ocena: 5 (od 5)

Krigen. Danska/Francija, 2015. Režija: Tobias Lindholm. Igrajo: Pilou Asbak, Tuva Novotny, Soren Malling. Vojna drama. 115 min. 
Poveljnik Claus Pedersen je nameščen v Afganistanu. Njegova mlada žena Maria na Danskem skrbi za dom in tri otroke, ki očeta že močno pogrešajo. Med neko rutinsko misijo se Pedersenov vojaški vod znajde v navzkrižnem ognju. Da bi rešil težko ranjenega vojaka, poveljnik prekrši vojaški protokol ...


Prijatelji: Brio ob 20.00


Prijatelji Foto Promocijski Material Photograph: Sportsphoto Ltd/alls
Prijatelji Foto Promocijski Material Photograph: Sportsphoto Ltd/alls


Friends. ZDA, 1994. 1-10/24. I: Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc. Nan.
Šest prijateljev skupaj živi v New Yorku. Rachel je razvajena bogataševa hči, kuharica Monica je obsedena z redom in čistočo, Phoebe se preživlja kot maserka in poje, paleontolog Ross je Monicin brat, Chandler ima dolgočasno službo v multinacionalki, igralec Joey pa potrpežljivo čaka na prebojno vlogo.

Komentarji: