Predstavitvena informacija

Odlično gorivo, s katerim boste celo privarčevali

Ni vseeno, kje se boste ustavili, da bi dotočili gorivo, in še manj, kakšno boste izbrali. Potrebujete namig? Goriva Q Max iz Petrola so vedno odlična izbira.
Fotografija: Vaše vozilo si zasluži le najboljše, zato  zaupajte v goriva, ki temeljijo na kakovosti. FOTO: Depositphotos
Odpri galerijo
Vaše vozilo si zasluži le najboljše, zato  zaupajte v goriva, ki temeljijo na kakovosti. FOTO: Depositphotos

Ste se kdaj poglobili v razmišljanje, ali je pomembno, s kakšnim gorivom nahranite svoj avtomobil? Naj vam takoj odgovorimo: da, zelo je pomembno. In če boste izbrali kakovostnega, vam bo jekleni konjiček hvaležen na več načinov.

Vsa goriva iz družine pogonskih goriv Q Max so preizkušena z uveljavljenimi mednarodnimi motornimi in terenskimi testi. FOTO: Petrol
Vsa goriva iz družine pogonskih goriv Q Max so preizkušena z uveljavljenimi mednarodnimi motornimi in terenskimi testi. FOTO: Petrol

Goriva Q Max – za dobro avtomobila in okolja

Z izbiro kakovostnega goriva boste lahko zadostili več kriterijem sodobnega življenjskega sloga, ki nas usmerja v bolj trajnostne in premišljene odločitve. Ko boste v rezervoar natočilo Q Max iz Petrola, si boste zagotovili predvsem dvoje: vrhunsko gorivo, ki izboljša delovanje vašega avta, in vožnjo, ki prispeva k varovanju okolja. Kako je to možno?

V svetu, kjer je kakovost goriv ključna za učinkovitost in trajnost motorjev, so goriva Q Max iz Petrola vrhunec zaupanja in zanesljivosti. Q Max ni le gorivo, temveč inovativna rešitev, ki izpolnjuje potrebe sodobnih voznikov in skrbi za okolje.

Sodobni motorji zahtevajo sodobno gorivo, ki sledi usmeritvam:

  • več prevoženih kilometrov z eno polnitvijo rezervoarja,
  • večjo zanesljivost obratovanja in izboljšano ekonomiko,
  • maksimiziranje moči in pospeškov ob nižji porabi,
  • bistveno znižanje emisij in s tem negativnih vplivov na okolje.

Visokokakovostna goriva Q Max so odličen odgovor na vse te točke.

Molekularna formula, vključena v paket dodatkov v gorivih Q Max, motorju »vrača« izvorno moč in odzivnost, zagotavlja trajnejšo zaščito in stabilnost delovanja, vse to pa uporabi goriv Q Max zagotavlja tudi za vse pomembne nižje emisije in zmanjšanje negativnih učinkov na okolje.

Goriva Q Max iz Petrola niso le gorivo, temveč zaveza kakovosti, učinkovitosti in trajnosti. FOTO: Petrol
Goriva Q Max iz Petrola niso le gorivo, temveč zaveza kakovosti, učinkovitosti in trajnosti. FOTO: Petrol

Z gorivom Q Max do manjše porabe z varovanjem okolja

Kdo ne bi želel zmanjšati stroškov goriva? Goriva Q Max so zasnovana tako, da izboljšajo učinkovitost vašega motorja in posledično zagotavljajo manjšo porabo goriva. To pomeni, da boste prihranili denar, medtem ko boste hkrati prispevali k zmanjšanju emisij CO2.

Če boste jeklenega konjička redno napolnili z gorivom Q Max, si boste zagotovili čistejši motor in posledično nižje emisije dušikovih oksidov in trdnih delcev, kar pripomore k ohranjanju čistega okolja. Z manjšo porabo goriva se zmanjša tudi poraba fosilnih goriv, kar je koristno za prihodnost našega planeta.

Dokazana kakovost, potrjeno zaupanje

Kakovost goriva Q Max je preverjena z mednarodnimi motornimi in terenskimi testi ter podvržena kompleksnemu sistemu nadzora kakovosti v Petrolovem naftnem laboratoriju. Njihovo kakovost pa so potrdili tudi v Evropskem združenju za kakovost (EOQ) s sedežem v Bruslju – postala so prva goriva z evropskim certifikatom kakovosti EQTM. To pa še ni vse – odlične lastnosti goriv so potrdili tudi kupci in jim podelili priznanje izbrana znamka zaupanja leta 2024.


Naročnik oglasne vsebine je Petrol