Predstavitvena informacija

Hipnotizirani ste 24 ur na dan! Kako lahko to izkoristite sebi v prid?

Ste vedeli, da ste 24 ur na dan hipnotizirani? Hipnotizirajo vas mediji, prijatelji, sodelavci, sorodniki, še posebej pa hipnotizirate sami sebe.
Fotografija: Hipnoza oziroma samohipnoza je učinkovito orodje. FOTO: Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Hipnoza oziroma samohipnoza je učinkovito orodje. FOTO: Getty Images/istockphoto

Veliko ljudi se boji hipnoze, ker mislijo, da je hipnoza to, kar vidijo v različnih televizijskih šovih, vendar je to daleč od resnice. 
 

V katerem transu ste zdaj?


Hipnotično stanje oziroma stanje, ko ste v transu, doživljate vsak dan, večkrat na dan. Ste kdaj gledali kakšen film tako poglobljeno, da ste pozabili na čas? Se vam je kdaj zgodilo, da ste se peljali z avtomobilom in zgrešili izvoz, ker ste bili zatopljeni v svoje misli? Ste kdaj poklicali otroka, ki je bil zatopljen v računalniško igrico, in vas ni slišal? V vseh teh primerih gre za trans, podobno kot pri hipnozi, kjer stanje transa vzpostavimo namerno.
 

Kaj želite spremeniti v svojem življenju?


Če bi radi spremenili kakšno navado ali razvado, če bi radi spremenili vedenje, ki vam ne prinaša želenih rezultatov, ali prepričanje, ki vas omejuje (na primer o denarju), je hipnoza oziroma samohipnoza najučinkovitejše orodje. Z njim lahko bistveno povečate tudi karizmatičnost in komunikativnost. Če želite izboljšati svoje vodstvene sposobnosti, motivacijo, samozavest, karizmo, vam lahko hipnoza pri tem zelo pomaga. Vplivni ljudje v zgodovini, na primer Adolf Hitler, Steve Jobs in Nelson Mandela, so bili odlični govorniki in so pri svoji komunikaciji uporabljali hipnozo (čeprav morda temu niso tako rekli). Žal je niso vsi uporabljali v dobro ljudi. Ko se boste hipnoze oziroma samohipnoze naučili, je pomembno, da jo uporabljate etično in s pravim namenom. To sicer velja za vsako znanje in kompetenco, ki jo pridobite.


 

Uspešni ljudje redno uporabljajo hipnozo


Michael Jordan je vključil hipnozo v svoje treninge in pripravo na tekme. Barack Obama je s hipnozo nehal kaditi. Angelina Jolie je pri porodu dvojčkov uporabila hipnozo. Številni učitelji danes uporabljajo hipnozo, da si učenci hitreje in lažje zapomnijo snov. V medicini se uporablja med operacijami, da ni potrebna anestezija, uporablja se pri porodih za lajšanje porodnih bolečin itd. Albert Einstein je bil znan po tem, da je veliko uporabljal hipnozo; do teorije relativnosti je prišel med enim od svojih stanj v transu. Nikola Tesla je s pomočjo samohipnoze videl svoje izume v mislih in jih potem prenesel v resničnost. Sara Isakovič je s samohipnozo osvojila olimpijsko medaljo. 
 

Tudi vi se lahko naučite hipnoze


Ko boste hipnozo spoznali v praksi, se boste zavedeli, da ste jo že uporabljali, morda ne tako strukturirano in načrtno, ali pa ste se hipnotizirali celo tako, da vam je to bolj škodilo kot koristilo. Hipnoze, ki vam bo pomagala hitreje dosegati cilje in rezultate, ki si jih želite, se lahko nauči vsak. Preverite, kako vam lahko koristi v vašem življenju.

Aleksander Šinigoj FOTO: Mastermind akademija
Aleksander Šinigoj FOTO: Mastermind akademija
O predavatelju:


Dr. Aleksander Šinigoj je predavatelj in strokovnjak za osebnostno in poslovno rast. Predava vsebine s področja nevrolingvističnega programiranja (NLP), hipnoze, coachinga in podjetništva. Če želite spremeniti svoje življenje na bolje, spremeniti slabe navade v koristne in narediti preboj v svojem življenju, vabljeni v njegovo družbo na delavnicah NLP Praktik, NLP Mojster Praktik, NLP, Life & Business Coach, Praktik hipnoze in Mojster hipnoze. Dr. Aleksander Šinigoj je predaval že v 22 državah na štirih celinah. Je tudi avtor knjižne uspešnice Moč nezavednega uma, Hipnoza I. Na njegov brezplačen webinar se lahko prijavite na tej povezavi.
 

Naročnik oglasne vsebine je Mastermind akademija