Predstavitvena informacija

Termo obutev – uporabna in udobna obutev zanjo in zanj

Da bodo v hladnih in mokrih mesecih vaša stopala na suhem, poskrbite s pravo obutvijo.
Fotografija: Termo obutev - uporabna in udobna obutev zanjo in zanj FOTO: Damiano Levati/Storyteller-lab
Odpri galerijo
Termo obutev - uporabna in udobna obutev zanjo in zanj FOTO: Damiano Levati/Storyteller-lab

Dodobra smo zakorakali v jesen, približuje pa se nam del leta, ki slovi po mokrem in vlažnem vremenu, predvsem pa tudi takšnem, zaradi katerega lahko zbolimo za kakšnim neprijetnim prehladom. Prav zato je pomembno, da v zimskih mesecih poskrbite za udobno in funkcionalno obutev in oblačila. Zakaj? Obutev je pri tem še toliko bolj pomembna, saj velja poudariti, da vas bo v primeru, da bodo vaša stopala prezebla in premočena, zeblo pravzaprav po vsem telesu. Saj poznate tisti občutek, ko se kar ne morete segreti? Prav zato je ključnega pomena, da izberete kakovostno obutev. 

Kakšne so prednosti podložene obutve?

Zimska obutev je običajno tudi večji finančni zalogaj, zato velja pred nakupom preveriti, kakšne čevlje pravzaprav potrebujete, da bodo kar najbolje zadovoljile vaše potrebe. Na spletni strani trgovine Answear boste našli različne modele termo škornjev za moške, ki bodo zagotovo ustrezali tudi vam. Odločite se lahko za različne barvne kombinacije, materiale in dodatke, v pestri ponudbi pa boste zagotovo našli obutev za prav vse generacije, priložnosti in modne sloge. V ponudbi so tudi zimski čevlji priznanih blagovnih znamk. Ko izbirate zimsko obutev, je najpomembnejše, da izberete čevlje, v katerih vam bo toplo. Nikakor ne boste zgrešili z nakupom toplih zimskih škornjev s podlogo iz ovčjega krzna. Naravni materiali so nadvse trpežni, obenem pa tudi koži najbolj prijazni, zato ste lahko prepričani, da bodo vaša stopala v zimskih škornjih vedno na toplem. Nekoliko več pozornosti boste morali nameniti le negi škornjev iz naravnih materialov, sicer pa se bodo izkazali za kakovosten nakup. Naravni materiali, kot je usnje, pa imajo še dodatno prednost, in sicer dihajo, kar pomeni, da se vaša stopala nikoli ne bodo potila v zimskih škornjih iz naravnih materialov. Priporočljivo je, da jih pred uporabo impregnirate in tako še dodatno poskrbite, da vam bodo dolgo in dobro služili.

Kakšne so prednosti podložene obutve? FOTO: Fps Foto E Video Pietrasanta
Kakšne so prednosti podložene obutve? FOTO: Fps Foto E Video Pietrasanta

Poskrbite za nepremočljive zimske čevlje

V ponudbi spletne trgovine Answear so tudi različni modeli termo škornjev za ženske (https://answear.si/k/zenske/obutev/termo-skornji), vse od nizkih elegantnih gležnjarjev, ki jih boste lahko obule tudi za poslovne priložnosti ali službo, do športnih modelov zimskih snežk, v katerih vas ne bo presenetil niti snežni metež. Pri izbiri zimske obutve pa velja še eno pravilo. Poleg tega, da naj bodo škornji topli, je priporočljivo, da izberete nepremočljivo obutev. Resda lahko škornje iz naravnih materialov zaščitite z razpršilom za impregnacijo, a se je mokroti v usnjenih čevljih bolje izogibati. Če se odpravljate na smučanje ali pa morate ven ravno v trenutku, ko naletava sneg, izberite visoke snežke iz umetnih materialov, v katerih vam bo toplo, vaša stopala pa bodo na suhem. Nikakor ne pozabite preveriti še podplata, ki naj bo debelejši in profiliran, saj se boste tako izognili nepotrebnim padcem ali zvinom. Na Answear boste tako našli funkcionalno in modno obutev, v kateri se boste lahko zoperstavili še tako neljubemu vremenu. Pred nakupom velja preveriti tudi pravo velikost. Ob vsakem izdelku je tako tabela velikosti, preden izvedete plačilo, pa se prepričajte, da vaši novi čevlji ne bodo preveliki ali premajhni, saj boste v tem primeru prikrajšani za vse njihove prednosti med nošenjem.


Naročnik oglasne vsebine je Answear.com S.A.