Domnevno z nožem umoril partnerko

Osumljenec je domnevno prišel v stanovanje partnerko, s katero je bil v ločitvenem postopku, in jo zabodel z nožem.
Fotografija: Policisti so po dejanju osumljenca kmalu izsledili ter mu odvzeli prostost. FOTO: Dejan Javornik/Slovenske novice 
Odpri galerijo
Policisti so po dejanju osumljenca kmalu izsledili ter mu odvzeli prostost. FOTO: Dejan Javornik/Slovenske novice 

Na območju Kamnika je policija danes obravnavala nasilno smrt 34-letne ženske. Po doslej znanih podatkih je domnevno 35-letni osumljenec prišel do stanovanja partnerke, s katero sta bila v ločitvenem postopku. V prepiru jo je menda zabodel z nožem, 34-letnica pa je zaradi poškodb na kraju umrla. Po dejanju je osumljenec peš pobegnil s kraja, policisti so ga nato kmalu izsledili ter mu odvzeli prostost. 

Policiste so o dogodku obvestili nekaj po 11. uri. Ti zdaj še opravljajo ogled in opravljajo intenzivno kriminalistično preiskavo zaradi suma kaznivega dejanja zoper življenje in telo.

Osumljenega je doslej policija že obravnavala za kaznivo dejanje z elementi nasilja, motiv nedeljskega kaznivega dejanja pa izhaja iz družinskih sporov. 35-letni državljan Bosne in Hercegovine, ki je osumljen storitve kaznivega dejanja umora, bo v torek priveden k preiskovalnemu sodniku, so še dodatno pojasnili v ponedeljek opoldne.

Preberite še: