Predstavitvena informacija

Kdaj je čas za menjavo banke?

Da je najboljša stranka zadovoljna stranka, spoznavajo tudi banke. Nekatere svojo ponudbo popolnoma prilagajajo uporabniku.
Fotografija: Business consultant and customer meeting in the office, the businesswoman is holding a contract and pointing
Odpri galerijo
Business consultant and customer meeting in the office, the businesswoman is holding a contract and pointing

Sodobni potrošnik je navajen na veliko možnost izbire, zato je tudi vedno bolj izbirčen in zahteven. Pogosto ima možnost dobiti izdelek, narejen po meri; svojemu okusu si ga lahko prilagodi celo sam, z nekaj kliki na spletu. Na ta način se lahko okiti tako z novo torbico ali pa novim avtomobilom.

Novosti v bančnem poslovanju
Da si lahko vse to privoščite, pa morate imeti dober nadzor nad svojimi financami in banko, ki zanje dobro skrbi. Uporabniki dandanes iščejo ugodne cene storitev, nizke stroške vodenja računov, zmerne ali nižje obrestne mere, dobre pogoje za odobritev kredita ter dobro, enostavno in varno spletno bančništvo. Zato jim banke vse pogosteje prisluhnejo in se pridružujejo skupini ponudnikov, ki so prijazni do strank. Svoje storitve odslej prilagajajo vašim željam in potrebam ter ponujajo pakete, ki si jih sestavite sami.

Woman using smartphone and login internet banking for shopping online.
Woman using smartphone and login internet banking for shopping online.


Kam po ugodne storitve po vaši meri?
Če še niste komitent take banke, je zdaj čas, da to postanete. Pri banki SKB lahko to storite hitro in enostavno; o željah in možnostih pa se pogovorite z osebnim bančnikom, ki vam bo znal prisluhniti in svetovati. Ob prestopu vas do 31. maja čakajo posebne ugodnosti pri stroških storitev in članarin pa tudi pri najemu stanovanjskega ali gotovinskega kredita.

Keys with a house-shaped keyring on a white methacrylate table of a real estate agent
Keys with a house-shaped keyring on a white methacrylate table of a real estate agent


Da bodo vaše finance še bolj urejene in skrbno organizirane, pa si priskrbite Priročnik o urejenih osebnih financah, ki vam bo odlična popotnica pri poslovanju z vašo novo banko.