Predstavitvena informacija

Presenečenje za HOFERjeve prvošolčke

Za lažji vstop v šolo je HOFER vse otroke svojih zaposlenih, ki so letos prvič prestopili šolski prag, presenetil z darilno vrečko s šolskimi potrebščinami in sladkim presenečenjem.
 
Fotografija: V darilni vrečki so HOFERjevi prvošolčki prejeli šolske potrebščine, od peresnice, zvezka in knjige pa do voščenk in vodenih barvic. Foto: HOFER
Odpri galerijo
V darilni vrečki so HOFERjevi prvošolčki prejeli šolske potrebščine, od peresnice, zvezka in knjige pa do voščenk in vodenih barvic. Foto: HOFER

Vsako novo šolsko leto je za učence nepopisano poglavje ter priložnost za doživetja in pridobivanje številnih znanj. Prvi razred pa je prelomnica, polna pričakovanj, tako za otroke kot za starše.

HOFER prvosolcxki
HOFER prvosolcxki

Darilna vrečka s šolskimi potrebščinami

Kar 170 otrok sodelavcev v podjetju HOFER v Sloveniji je šolski prag letos prestopilo prvič. Za lažji vstop v šolo so nadobudni prvošolčki prejeli darilno vrečko s šolskimi potrebščinami, od peresnice do zvezka in pripomočkov za ustvarjanje, manjkalo pa ni niti sladko presenečenje.

Čas za šolarje tudi med šolskim letom

HOFER posebne trenutke v življenju sodelavcev popestri z drobnimi pozornostmi. Je družini prijazno podjetje, zato zaposlenim za lažje usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja omogoča tudi številne ugodnosti, med drugim možnost zaposlitve za krajši delovni čas in prilagodljive zaposlitvene modele. Tako se poveča zadovoljstvo na delovnem mestu in doma, saj lahko zaposleni z družino in s svojimi bližnjimi preživljajo dragoceni čas, ki je nenadomestljiv.