Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija

Slovenski striptizerji odkrivajo: kako do večjega penisa

Dolgo je veljalo staromodno prepričanje, da je »normalno«, če moški hodijo na ženski striptiz, medtem ko se o moškem striptizu ni veliko govorilo. A moški striptiz obstaja in celo zelo obiskan je, fantje iz najbolj znane slovenske striptiz skupine Total Knockout pa so nam povedali, ali imajo ženske res raje bolj obdarjene moške in ali je spolni ud dejansko možno tudi povečati.
FOTO:
FOTO:
P. I.
21. 10. 2019 | 09:24
21. 10. 2019 | 09:41
8:27
Pozdravljeni, Total Knockout, se nam lahko predstavite v nekaj stavkih in poveste, kakšno skrivnost nam boste izdali v tem intervjuju?
Živjo, smo Ricky, Deni, Rocki, Dino, Nejc, člani striptiz skupine Total Knockout. Najbolj smo znani po svojih profesionalnih plesno-erotično tematskih predstavah za dekleta na območju nekdanje Jugoslavije.
 
Glede na število naših oboževalk, ki so stare od 18 pa do tudi več kot 60 let, ogromno žensk občasno obišče dogodek z moškim striptizom in so nad njim navdušene. 

>> Kliknite tukaj, če vas zanima preparat, s katerim so slovenski striptizerji povečali svoje spolne ude <<

Skrivnost, ki jo bomo predstavili, je pravzaprav vprašanje nekaterih moških – zakaj vezane ženske hodijo na moški striptiz in kaj tam dobijo, česar ne dobijo doma? Jih dejansko pogled na večji spolni ud tako privlači?

Odlično, za začetek nam povejte, na kakšnih dogodkih sploh nastopate?
Nastopamo na zelo različnih dogodkih, od največjih na območju nekdanje Jugoslavije, kot so Miss Universe, različne modne revije, podelitve nagrad, do nastopov v klubih in diskotekah ter seveda tudi na povsem zasebnih zabavah, kjer je pogosto najbolj vroče, a vse v mejah profesionalizma, seveda.

FOTO:
FOTO:


Zdaj pa prihajamo na tisto najbolj vroče vprašanje – zakaj se ženske sploh udeležujejo striptiz predstav, pogosto tudi na skrivaj?
Po pogovoru z njimi opažamo zelo podoben vzorec – želijo si nekaj vznemirljivega, nekaj, česar doma ne dobijo (več), hkrati pa cenijo lepoto moškega telesa, za katero mi (drugače kot povprečen moški) res skrbimo, posebno na določenih delih.

Pa lahko povprečen moški kaj naredi, da bo tudi on za svojo partnerko ali ženske na splošno bolj zanimiv?
Seveda! Najprej je tu seveda sam odnos, vendar o tem naj raje svetujejo psihologi … Mi smo pri nastopih bolj naravnani na zunanji videz in zgodbo, ki jo s plesno tematiko uprizarjamo. Vse skupaj pa je precej bolj kompleksno, kot se morda zdi na prvi pogled.
Če se ob tej priložnosti osredotočimo zgolj na videz …

Tako kot moški raje pogledamo fit in urejeno žensko z oblinami na mestu namesto kakšne, ki hodi okoli zanemarjena, z mastnimi lasmi in povešenimi dojkami, tako tudi ženske raje pogledajo moškega, ki ima mišice namesto pivskega trebuha, dolžina »tistega spodaj« pa prav tako lahko igra odločilno vlogo, haha.

Kot novinarka lahko priznam, da je to res, vendar kaj ni to bolj ali manj prirojeno?
Je pivski trebuh tudi prirojen? Nikakor ne. In še bolj vas bomo presenetili – poskrbeti, da je vaš penis v pravi formi in ustrezne dolžine, je morda celo lažje kot pridobiti trebušne mišice, za katere je potrebnega kar veliko truda.

>> Kliknite tukaj, če bi radi brez problema dosegali trdo erekcijo kot v svojih študentskih letih <<

Nam boste zaupali to skrivnost?
To pravzaprav sploh ni skrivnost, vsaj v tujini ne, le pri nas ima redkokdo dovolj jajc, da si upa priznati, da uporablja kakšne pripomočke. Mi pa teh težav nimamo in to brez problema povemo.

Redno uporabljamo X-core obliže, ki poskrbijo tako za povečanje spolnega uda kot tudi za splošno večji libido in boljšo vzdržljivost, zato jih uporabljamo tako pred nastopi kot tudi v osebne namene.

Za izboljšanje erekcij (ne glede na to, ali imate z njimi težave ali ne) pa močno svetujemo uporabo gela Excite, ki se ga lahko naroči na uradni slovenski spletni strani www.ExcitePovecanje.com in s katerim lahko tudi starejši močno izboljšajo stanje svojega korenjaka v erekciji, saj so te po uporabi veliko večje in neprimerljivo trše.

Je to res tako enostavno? Zakaj potem večina moških tega ne uporablja?
Spolnost je v Sloveniji področje, o katerem se nerado govori. Sklepam, da bi bili vsi presenečeni, koliko ljudi v Sloveniji pravzaprav že uporablja te preparate, saj sklepam, da ni velike razlike s tujino, kjer so pravi hit.

Drugi problem pa je problem tipičnega Slovenca, s katerim pa se tudi mi srečujemo v poslu. Gre za tipično slovensko zavist – marsikdo bi želel biti na našem mestu, a mu je lažje pljuvati po nas ali takih izdelkih kot dejansko narediti kaj na tem področju.

FOTO:
FOTO:


A tako je tudi na drugih področjih, zato se mi s tem ne obremenjujemo. Lažje je tudi pljuvati po sosedovem novem avtomobilu kot sebi kupiti boljšega, lažje je pljuvati po naših športnikih kot sam preteči 20 kilometrov …

Ja, to mi je pa kar znano. Kako točno pa ti obliži delujejo?
Lahko vam povem, kako jih uporabljamo mi – obliži Xcore so za uporabo zelo enostavni. Obliž se nalepi na gladek in raven del telesa (mi jih dajemo pod bicepse ob pazduhi, da so manj vidni), tam se ga pusti 24 ur in v tem času vaša koža iz lepila obliža črpa vse sestavine, ki so v njem (gre za povsem naravne afrodiziake).

Po 24 urah enostavno snamete star obliž in nalepite novega. Prve rezultate vidite po nekaj tednih uporabe, če pa želite še boljše rezultate, osebno priporočamo 2- do 3-mesečno redno uporabo, s katero boste v telo vnesli dovolj sestavin.

Te sestavine v vašem telesu na naraven način pospešijo pretok krvi, dvigajo raven testosterona in povečujejo spolno funkcijo.

FOTO:
FOTO:


Bi bolj priporočali obliže ali gel?
Mi uporabljamo oboje, ker nam tako ustreza in ker sta izdelka kompatibilna, ampak to ne pomeni, da bo enako ustrezalo tudi komu drugemu – vsako telo je drugačno. Lahko se uporablja tudi samo eden od izdelkov.

Za gel Excite se večinoma odločajo tisti, ki želijo zgolj izboljšati svoje erekcije, ker jih težko dosegajo ali pa so preveč mlahave. Gel se namreč nanaša neposredno pred spolnim odnosom, saj deluje takoj in s hitrim menjavanjem temperature na naraven način povzroči, da telo pošlje večje količine krvi v penis, s tem pa se dosežejo veliko večje in trše erekcije.

Sta izdelka na voljo tudi v Sloveniji oz. kje se ju lahko kupi?
Ker kot moški na svoj spolni ud ravno ne bi nanašali nepreverjenih izdelkov (hkrati bi s tem ogrozili tudi svoje zdravje), močno svetujemo, da izdelke naročite na uradnih spletnih straneh za Slovenijo ali na telefonski številki slovenskega zastopništva 031 401 302, saj so oni edini, ki prodajajo originalna izdelka.

Uradni spletni strani sta:

www.XcorePovecanje.com (KLIKNI TUKAJ)
www.excitepovecanje.com (KLIKNI TUKAJ)

Kljub napisu na mojih boksaricah na spodnji sliki (Addicted = zasvojen) pa ne skrbite – od teh preparatov ne morete postati zasvojeni. Edini »stranski učinek« bo, da bo vaša partnerka postala zasvojena z vami! V mojih boksaricah pa lahko vidite enega od izdelkov, ki nam omogoča, da nas dekleta redko gledajo v oči.;)

FOTO:
FOTO:


Še sporočilo za konec?
Punce, če bi rade popestrile novoletno zabavo v službi, svojo zasebno zabavo, rojstni dan ali dekliščino, najemite slačifante in jamčimo, da vam ne bo žal.

Fantje, vas pa vabimo, da se iz dežurnih nergačev in kritikov vsaj poskušate za en mesec spreobrniti v moške, ki naredijo kaj zase ali na sebi.

Če že ne boste naredili 200 sklec, trebušnjakov in počepov vsak dan, je to, da nalepite obliž enkrat na dan ali pred seksom uporabite gel, najmanj, kar lahko storite za svoje lepše polovice. Verjemite nam iz izkušenj – znale vam bodo pokazati svojo hvaležnost!
VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine