Predstavitvena informacija

To se zgodi lahko tudi vam: ko je bolečina neznosna in lahko samo čakate

Neroden padec na rekreaciji, nenadne bolečine iz neznanega vzroka … Neskončno čakanje brez pravega odgovora. Vam je znano?
Fotografija: FOTO: Depositphotos
Odpri galerijo
FOTO: Depositphotos

Ena ključnih težav v zdravstvu so nedvomno dolge čakalne dobe za specialistične preglede, obravnave in operativne posege. In prav to čakanje lahko zelo negativno vpliva na kakovost našega življenja – skrb, nejasnost, strah in nemalokrat poslabšanje zdravstvenega stanja so lahko posledice, ki si jih pri zdravstveni obravnavi ne želimo.

Marsikdo se prav zaradi dolgotrajnih čakalnih vrst počuti prepuščen sam sebi, na srečo pa prav sami lahko naredimo največ, da se izognemo oviram, ki nam preprečujejo hiter dostop do specialista. Rešitev je dodatno zdravstveno zavarovanje Zdravstvena polica, ki omogoča hiter dostop do samoplačniških specialističnih storitev, operativnih posegov in drugih zdravstvenih storitev.

Zakaj izbrati Zdravstveno polico

Zavarovanje Zdravstvena polica vam omogoča hiter dostop do samoplačniških specialističnih storitev, operativnega posega ali drugega mnenja specialista, ko ste v dvomih. Med ključnimi prednostmi so še storitev Dr. Posvet, ki omogoča posvet z zdravnikom, kadar koli ga potrebujete, pomoč na domu, kritje stroškov zdravil, zavarovalna vsota do 30.000 evrov in brezplačna asistenca zavarovalnice.

Kako do pravočasne zdravstvene storitve

Ko pri osebnem zdravniku dobite napotnico za zdravstveno storitev, preprosto pokličite v asistenčni center Varuha zdravja na telefonsko številko 080 20 60 in strokovno usposobljenim svetovalcem zaupajte potrebne podatke. V kratkem vas pokličejo nazaj in vam predstavijo najboljše možnosti za vas. Nekatere specialistične storitve lahko opravite iz udobja domačega naslanjača (po telefonu ali videopovezavi) in se tako izognete čakalnicam in ambulantam.

FOTO: Depositphotos
FOTO: Depositphotos

Mreža vrhunskih izvajalcev

V mrežo zdravstvenih izvajalcev Varuha zdravja je vključenih več kot 130 domačih in tujih uglednih ustanov in izvajalcev, ki zagotavljajo kakovostno zdravstveno obravnavo, urejene prostore, najsodobnejšo medicinsko opremo, visoke standarde obravnave zavarovancev in kratko časovno dostopnost zdravstvenih storitev.

Zavarovanje po lastni meri

Zdravstveno polico lahko oblikujete po svojih potrebah in željah. Sklenete lahko zavarovanja za specialistične zdravstvene storitve, operativne posege in za otroke od dopolnjenega 1. do vključno 25. leta. Vsa zavarovanja je mogoče nadgraditi z izbirnimi kritji.

FOTO: Depositphotos
FOTO: Depositphotos

Predani zdravju, predani zavarovancem

Stopnjo zadovoljstva uporabnikov pri Varuhu zdravja redno merijo z anketiranjem. Lani sta splošni oceni zadovoljstva z asistenco zavarovancem in obravnavo pri partnerjih iz Mreže Varuha zdravja dosegli povprečni oceni 4,82 in 4,83 od 5.

»Pohvaliti moram Zdravstveno polico Vzajemne, ker sem že tretji dan po tem, ko se je pojavila bolečina v kolenu, prišel do pregleda pri ortopedu. Ne predstavljam si, da bi moral čakati več mesecev, medtem pa ne bi mogel teči, kolesariti, hoditi v hribe.« (Miran, 42, Kranj, uporabnik Zdravstvene police) To je le ena od številnih uspešnih zgodb, ki jih je spisalo zavarovanje Zdravstvena polica.

Za več informacij o individualnem in kolektivnem zavarovanju Zdravstvena polica obiščite spletno stran www.vzajemna.si ali se na brezplačni telefonski številki 080 20 60 dogovorite za posvet z enim od svetovalcev Varuha zdravja.


Naročnik oglasne vsebine je Vzajemna