Predstavitvena informacija

Z aplikacijo EasyPark parkirajte lažje in hitreje, tudi v praznični gneči

Decembra so ulice in ceste še posebej polne, saj vsi hitimo po prazničnih opravkih, obiskih in izletih.
Fotografija: Aplikacija EasyPark FOTO: EasyPark
Odpri galerijo
Aplikacija EasyPark FOTO: EasyPark

V gneči lahko za iskanje parkirišča porabimo tudi do cele ure. Z mobilno aplikacijo EasyPark je tega konec – parkirišče lahko poiščete kar po telefonu, plačate pa hitro in le toliko, kolikor dolgo je vozilo parkirano.
 
Nič več iskanja parkirišča in drobiža

Tudi vi radi parkirate čim bližje cilju? Ne veste, kako dolgo boste ostali in koliko ur parkiranja plačati vnaprej, pa še drobiža nimate dovolj?
 
Vse te težave lahko reši mobilna aplikacija EasyPark, najbolj uporabljana aplikacija za parkiranje v Evropi. Z njo parkirišče poiščete, plačate pa samo toliko, kolikor časa parkirate – če ste plačali premalo, ker bi radi parkirali dlje časa, lahko parkirnino tudi podaljšate. Če pa predčasno odpeljete s parkirnega mesta, vam aplikacija javi, da vam je vrnila preostanek denarja. Tako prihranite čas in denar.
 
Zdaj je EasyPark kot prva in edina takšna aplikacija na voljo tudi v Sloveniji in kmalu lahko postane vaš pravi zaveznik v bitki s časom, iskanjem parkirišča in drobiža.
 
Kako naj uporabljam EasyPark
 
EasyPark je v mnogih evropskih državah dobil naziv »najboljša aplikacija za parkiranje«. Uporaba je namreč preprosta:
  • aplikacijo prenesete v svoji mobilni trgovini,
  • ustvarite svoj račun – vpišete svoje podatke (registrsko tablico in podatke za plačilo),
  • poiščete kraj, kjer bi želeli parkirati (v Sloveniji in vsej Evropi),
  • poiščete parkirišče, ki je najbližje vašemu cilju,
  • parkirnino plačate kar po telefonu – parkomata ne boste več iskali,
  • ker lahko na nekaterih parkiriščih plačate le toliko, kolikor porabite (recimo 20 minut), je parkiranje z aplikacijo  EasyPark tudi cenejše,
  • če ste se ušteli pri urah, lahko kadar koli od koder koli parkirnino tudi podaljšate.
 
Greste za praznike na Obalo, Bled ali čez mejo? Uporabite EasyPark!
 
S pomočjo aplikacije EasyPark lahko trenutno poiščete parkirišče, ga plačate in podaljšate v naslednjih slovenskih mestih in turističnih središčih: na Ptuju, v Mariboru, Slovenj Gradcu, Grosuplju, na Bledu, v Kranjski Gori, Bohinju, Kobaridu, Komnu, Sežani, Izoli, Piranu, Luciji, Portorožu, Fiesi, Piranu in Seči.
 
EasyPark odlično pokriva tudi parkirišča v drugih evropskih državah in sosednjih Avstriji in Italiji– z aplikacijo dobite dostop do milijonov parkirnih mest. Tako lahko z eno aplikacijo iščete parkirišča, plačujete in podaljšujete parkirnino – kamor koli se boste odpravili.

Aplikacija EasyPark FOTO: EasyPark
Aplikacija EasyPark FOTO: EasyPark

 
Varno, hitro, enostavno in ceneje
 
Aplikacija EasyPark vam zares lahko olajša življenje, saj je iskanje parkirišča lahko zares stresno. Je izredno preprosta za uporabo, prihrani vam veliko časa in tudi denarja (na nekaterih parkiriščih lahko plačate samo toliko, kolikor dejansko porabite – recimo le 20 minut). Vaši podatki (o avtomobilu in plačilni podatki) so popolnoma varni, na voljo pa vam je tudi center za pomoč uporabnikom in odgovori na vsa pogosta vprašanja.
 
O skupini EasyPark

Njihove nagrajene pametne storitve vse od leta 2001 pomagajo voznikom poiskati in plačati parkirni prostor, ki ga danes lahko najdejo v več kot 700 mestih, v 13 državah. A njihovo poslanstvo se ne ustavi pri tem. Gledano širše, inovativna tehnologija pomaga podjetjem, upravljavcem in mestom pri upravljanju, načrtovanju in organizaciji parkirišč. Skupina EasyPark poenostavlja urbano življenje  – z vsakim parkirnim mestom, korak za korakom.
 
Za več informacij obiščite www.easyparkgroup.com in www.easypark.si.