Predstavitvena informacija

Končno doma! 30. Ambient Ljubljana in 4. Dom plus

Odkrijte najsodobnejše trende bivanja, poiščite sveže ideje za svoj dom, posvetujte se s ponudniki in neodvisnimi strokovnjaki, izkoristite ugodnosti!
Fotografija: Pozanimajte se o najsodobnejših trendih bivanja in se posvetujte z izkušenimi strokovnjaki, kot so arhitekti, statiki in gradbeni fiziki. FOTO: Arhiv GR
Odpri galerijo
Pozanimajte se o najsodobnejših trendih bivanja in se posvetujte z izkušenimi strokovnjaki, kot so arhitekti, statiki in gradbeni fiziki. FOTO: Arhiv GR

Z eno vstopnico na dva sejma! 
30. Ambient Ljubljana – sejem pohištva in notranje opreme ter 4. Dom plus s stavbnim pohištvom, ogrevalno in hladilno tehniko ter montažnimi hišami odpirata vrata od 6. do 10. novembra. Preglejte ponudbo 222 podjetij iz 21 držav.

FOTO: Arhiv GR
FOTO: Arhiv GR


Brezplačni strokovni nasveti na vaša vprašanja
Načrtujete gradnjo ali prenovo hiše ali stanovanja? Že poznate standard gradnje ničenergijske hiše, ki za posameznike stopa v veljavo čez dobro leto? Se ne morete odločiti, ali graditi montažno ali klasično zidano hišo? Vas skrbi, kako pridobiti dovoljenja za gradnjo ali prenovo? Se sprašujete, ali je smiselna menjava oken pred zimo, kakšna izbrati in kateremu mojstru zaupati njihovo vgradnjo? Kakšno ogrevanje je za vas najprimernejše – peč na trda goriva, toplotna črpalka ali priklop na daljinsko ogrevanje? Kako do nepovratnih sredstev? Strokovne odgovore vam vse dni sejma ponujajo arhitekti, statiki, gradbeni fiziki in drugi strokovnjaki Gradbenega inštituta ZRMK in Eko sklada.

FOTO: Arhiv GR
FOTO: Arhiv GR


Top arhitekt 
Izkoristite 30-minutno brezplačno arhitekturno svetovanje! Če ste v zagati, kako opremiti dom, kaj izbrati, kam postaviti, se posvetujte s Top arhitekti. Vse dni sejma vam svetujejo strokovnjaki iz štirih arhitekturnih birojev. Zagotovite si svoje mesto s spletno prijavo!

FOTO: Arhiv GR
FOTO: Arhiv GR


Oglejte si še sejemske razstave

FOTO: Arhiv GR
FOTO: Arhiv GR

 
Top ideje 
Na 10. razstavi in borzi se predstavlja 26 mladih, še neuveljavljenih arhitektov in oblikovalcev. Top ideje postavljajo v ospredje njihovo kreativnost in inovativnost. 

Top5
Razstava nagrajenih najboljših petih izdelkov letošnjega sejma po izboru mednarodne komisije. 

Posebni gost sejma – NUNC
Hrvaška oblikovalska znamka NUNC se na sejmu predstavlja z vsestransko zbirko pohištva od stolov, mizic, postelje idr. do lesenega delilnika prostorov.

Papírologija
Razstava magistrskih študentov industrijskega oblikovanja Akademije za likovno umetnost in oblikovanje o inovativnih in premišljenih rešitvah uporabe papirja v interierju.

Sejemski katalog
Načrtujte obisk vnaprej in prelistajte e-katalog že z domačega fotelja. Natisnjeno različico pa boste prejeli ob obisku sejma.

FOTO: Arhiv GR
FOTO: Arhiv GR

 
Happy Hour
Zagotovite si cenejšo vstopnico! Od srede do petka med 12. in 16. uro, v soboto in nedeljo od 16. ure.

S spletno vstopnico brezplačno z LPP
Z nakupom vstopnice po spletu si obiskovalci zagotovijo še brezplačen prevoz z avtobusi LPP do sejmišča in nazaj na dan obiska sejma. S sejmišča se z LPP lahko brezplačno odpeljete tudi z vstopnico, ki ste jo tisti dan kupili na blagajni sejma.

Odpiralni čas:
6.–9. november        10.00–19.00
10. november        10.00–18.00

www.pohistveni-sejem.si in www.sejemdom.plus